O ja właśnie planuje pierniczki masz jakiś sprawdzony przepis ?A ja właśnie zasmrodziłam pół mieszkania robiąc zalewę octową. Śledzie już czekają i za kilka dni będzie pyszna sałatka
reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
teqq dałaś cytat ze śledziami a posta z pierniczkami...
kto ma dawać przepis??
ja od poerniczków czy salsera od śledzi;-)
kto ma dawać przepis??
ja od poerniczków czy salsera od śledzi;-)
sylwia_
Fanka BB :)
nigdy nie jadlam tej kapusty z grochem...
a ochote mam...na kanapke z pasztetem i keczupem bardzo wyszukane danie
a ochote mam...na kanapke z pasztetem i keczupem bardzo wyszukane danie
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
jak chodzi o pierniczki jeszcze to mojhe się piecze (jak ja wczoraj) i od właśnie wczoraj leżakują do świąt - to i lepiej bo na święta mniej roboty bo pierniczki będa już gotowe
a jeśli chodzi o pasztet...
jak powiedziałam bratowej ż enie jem bo w ciąży nie można .. to mnie zrypała i powiedziała ze jej w szpitalu co 2 dzięń na śniadanie dawali (a dużo lezała bo miała komplikacje)
więc teraz nie wiem jak z tym pasztetem jest
a jeśli chodzi o pasztet...
jak powiedziałam bratowej ż enie jem bo w ciąży nie można .. to mnie zrypała i powiedziała ze jej w szpitalu co 2 dzięń na śniadanie dawali (a dużo lezała bo miała komplikacje)
więc teraz nie wiem jak z tym pasztetem jest
sylwia_
mi polozna polecala pasztet, takze go wcinam. pychotka, taki pieczony w piecu mm
persefona
A ja wczoraj robiłam szarlotkę-pycha wyszła
Dzisiaj mnie naszło na coś-sama nie wiem jak to nazwać. Wzięłam cebulkę, paprykę i chudą wędlinkę i przysmażyłam i poddusiłam na patelni z przyprawą do gyrosa, na końcu dodałam ketchup i trochę wody, a później makaron świderki. Wiecie jakie to pyszne było? Cała rodzinka się zajadała, a takie niby nic
Mój mąż się ze mnie śmieje,że nie wie co ja tam mam w brzuchu, ale na pewno lubi wszystko co pomidorowe
Dzisiaj mnie naszło na coś-sama nie wiem jak to nazwać. Wzięłam cebulkę, paprykę i chudą wędlinkę i przysmażyłam i poddusiłam na patelni z przyprawą do gyrosa, na końcu dodałam ketchup i trochę wody, a później makaron świderki. Wiecie jakie to pyszne było? Cała rodzinka się zajadała, a takie niby nic
Mój mąż się ze mnie śmieje,że nie wie co ja tam mam w brzuchu, ale na pewno lubi wszystko co pomidorowe
reklama
lepidoptera
mniam, ale pyszna ogórkowa mi wyszła, już się nie mogę doczekać jutrzejszego obiadu:-)
Podziel się: