reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mam apetyt....przepisy dla mam karmiących i nie tylko :)

no ja z ta cola mam tak samo, ale jak czytam o tym twoim chrzaniku to powoli smaczek mnie na niego bierze :tak: ja na szczescie na lasagne nie stracilam apetytu moglabym ja jesc kilogramami, to same spaghetti, a wczoraj moja tesciowa wyczytala w moich myslach, zajerzdzam do niej, atam co? Mmm pychota bigosik z makaronikiem, a na deser co? Salatka sledziowa :-D kochana tesciowa uratowala mi wczoraj zycie tymi smakolykami ;-)
Dziewczyny, a czy ktoras z Was jadla pomelo z biedronki? Taki jakby duzy grapefruit tylko slodki i zolty, sa one na kg i pakowane w takie czerwone siateczki. Ja ciagle musze cos mlocic i wcinam to codziennie

reklama
Ja to wczoraj zajadałam pomarańcze z biedronki:) Kupiłam według instrukcji koleżanek z forum i są przepyszne. Na takie pomarańcze czekałam 2miechy.

Mandrzejczuk Pamelo jest przepyszne i są dwie odmiany żółte i różowe, ale trzeba dobrze trafić ja ostatnio kilka razy kupiłam i były strasznie suche w środku zero soku, z doświadczenia wiem że najlepsze są dopiero od grudnia tak jak się na nie sezon zaczyna.
Ja wczoraj pochłonęłam koreczki śledziowe wiejskie, meksykańskie i wawelskie PYCHAAAAA

Pomelo dobre są,ale właśnie czasami różnie można trafić, ktoś może wie jak odróżniać te dobre(dojrzałe i soczyste)?

Dzisiaj dopadłam kurki w occie ,mniam.

A u nas pizza :-) Pizza jest debeściak bo ma wszystko na raz w jednym kawałku i nabiał, i węglowodany, i mięsko, i warzywka :tak: I kalorie :zawstydzona/y: Ale co tam.

Pizza pycha-u mnie była wczoraj,ale taka własnoręcznie robiona i była pychaaaaa (choć dodałam odrobinkę za dużo chili) ;-)
Dzisiaj po zajęciach zajadałam się bigosem i sałatką z gyrosa,ale już kupiłam w sklepiku sos boloński i jutro będzie spaghetti :-p

ja pomelo tylko w biedrocne kupuje i zawsze udaje mi sie trafic na te dobre, wogole warzywa i owoce to tylko biedronka, maja najlepsze pomidorki, takie twarde i pachnace ziemia, a nie masluki jak w Kauflandzie, a wracajac do pomelo to ja zawsze staram sie wybierac te najwieksze i takie co maja jak najwiecej kolorku

reklama
Ja mam dziś znowu ochotę na śledzia ale boję się,że to może przez nie też wczoraj umierałam. 9 godzin po zjedzeniu mi się dalej nimi odbijało:(

Do góry