reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mam apetyt....przepisy dla mam karmiących i nie tylko :)

reklama
a mój nie rośnie zwe mną tylko przede mną:szok:
jak staniemy przed lustrem to ma 2 razy większy brzuch niż ja...
jak się zapuścił w poprzedniej ciąży to tak mu zostało.,... haha:-D ale muszę go namówić na jakąś dietę:tak:

ja tro jem co popadnie... ale uwielbiam majonez do wszystkiego:tak:

najlepsze to jadłam nie będąc w ciąży ... bo robiłam naleśniki z nutellą.. a do tego wkładałam 2 parówki(kiełbaski) , zwijałam i wcinałam:-D:-D:-D:-D pycha...
a w ciąży chyba bym zwymiotowała jakbym miała to zjeść:-p

Mój mi dzisiaj kawałek ciasta z kremem i bitą śmietaną kupił, zjadłam i tak mnie zemdliło że zagryzłam to ogórkiem kiszonym:)) aż byłam w szoku bo kiedyś na samą myśl o takiej mieszance bym zwymiotowała:/

Nie wiem co się ze mną dzieje ale coraz częściej mnie nachodzi na "fast foody" dzisiaj na kebab z kurczaka w chlebie nan z sosem czosnkowym, a teraz mam ochote na placki ziemniaczane ze śmietaną i cukrem.

A ja dzisiaj mam akcje na kiszone ogórki:) mój M kupił je dwa dni temu dla siebie bo ja nie jadłam, a dziś pożarłam mu wszystkie:))))

Przed chwilą pożarłam chińskie z restauracji. Kawałki kurczaka w cieście, sajgonki, surówka i do tego mega słodko-kwaśny sos, lekko pikantny do maczania. Ogólnie chińskie mnie nie kręci ale akurat to danie przez ten sos jest super.

Ale wiecie co mnie narazie cieszy? jak sobie pomyślę o czekoladzie, cukierkach nadziewanych itd to mnie odrzuca. A chipsy ??!! o fuuuuj!!!

Ostatnio marzyła mi się taka kolacyjka z mężem - deska serów różnistych (taka feta twarda, camembert - mój ojciec przywiózł mi kilka razy taki typowy francuski, trzeba było trzymać go w pudełku bo śmierdział że hoho ale jaki pyszny! maślany! słony! ) Do tego bagietki czosnkowe, tzatziki, oliwki z pestką te wielkie i słone, i wino... No to z tego wszystkiego to mogę sobie bagietkę zjeść i może oliwki.

Ostatnia edycja:
Jejka jak czytam o tych waszych eksperymentach to :szok::szok::szok::-D
Ja tam straciłam smaka na moje ukochane orzeszki w każdej postaci i z każdym dodatkiem :-( teraz jak czuje to fujjjjj

Zamówiłam dzisiaj pizze i inne specjały na sobotni obiadek- przed ciążą wsuwałam cała sama, dzisiaj tylko kawałek zjadłam i dalej nie poszło.To samo lazania, ble..
Nic mi nie smakuje, no chyba ,że jak papier toaletowy:-D
Ciągle tylko pije i tego nigdy dość, najlepiej woda solo,albo pół na pół z sokiem

taaak, u mnie też woda smakuje najlepiej :tak: Niby mam ochotę coś zjeść, a jak się za to zabieram to zjem połowę i koniec. Tak raz na 3 dni zjem coś ze smakiem ;-)

reklama
A ja moje drogie musiałam dzisiaj zjeśc chrzan:tak: myślałam że mnie skręci jak nie zjem, poszłam do biedronki kupiłam i zjadłamm kiełbaskę z chrzanem ależ była pyszna, nigdy mi tak nie samkowała:-D
A na kolację mam z córką makaron z kurczkiem, brokułami w sosie śmietanowym mniam mniam
Zapomniałąm dodać że musiła być dzisiaj cola, czemu to taki łąsy napój, jak człowiek zobaczy to by pił litrami

Do góry