reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

  • Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mam apetyt....przepisy dla mam karmiących i nie tylko :)

reklama
alex mi na porodówce w szpitalu jak tylko urodziłam Emmę dali mandarynki , mango , arbuza, ananasa, gruszkę , jabłko i wszystko polane bitą śmietaną i taka żelową kulką :-) i jadłam...

i tak jak jolek jem cytrusy itp...
 
reklama
sama sobie odpowiem z piernikiem i może ktoś równiez skorzysta :-p
bardzo łatwo się go robi , szybko i wychodzi pyszny :-)
Składniki:


1/2 słoika dżemu z czarnej porzeczki
2 szklanki mąki
1 szklanka cukru
1 szklanka mleka
1/2 szklanki oleju
3 jajka
1 łyżeczka cynamonu
1 łyżeczka sody
1 łyżeczka kakao

Przepis:
Wszystko wymieszać, wylać na wysmarowaną tłuszczem i posypaną bułką tartą blachę. Piec około 1 godz. Po wystygnięciu można polać polewą czekoladową.


Ja zamiast łyżki cynamonu dałam przyprawę do piernika , i przełożyłam go jeszcze dżemem :-) a na górę polewa
 
Do góry