reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mam apetyt....przepisy dla mam karmiących i nie tylko :)

reklama
u mnie jeszcze prościej- ogórki w cienkie plasterki, dobra śmietana i sól.Dodatków i udziwnień nie toleruję:-p
a tarte ogórki,plus jogurt/kefir i koper, sól i pieprz to chłodnik,mniam:)

Na pragnienie, nasze zwiększone pragnienie.. - polecam nową (u nas nową bo piłam ją juz 2 lata temu w pewnym pieknym miejscu na wakacjach ahhh ) IceTea Green MANGO liptona - pychaaaaaaaaaaaa! Idę po nią do lodówki, przyda sie przy sprzątaniu ;-)

Dziewczyny u mnie mizerię zarypiastą robi mój mąż i powiem Wam, że w mojej okolicy sypie się też cukier. Czy na śmietanie i jogurcie, czy na maślance (wolę pierwszą wersję) to prócz soli i pieprzu jest cukier i mąż daję odrobinkę octu.
My na jutro mamy kaczkę i pyzy, bo się mojemu zachciało, to niech robi, ale zamiast modrej kapustki szparagi.

reklama
salsera, to pomlaskamy jutro razem :) Moja mama też octu nie daje, ale mąż kilka kropli widziałam. Bo my jemy podobną kuchnię, u mnie w domu typowo poznańską :-)

Do góry