reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mam apetyt....przepisy dla mam karmiących i nie tylko :)

ale mam ochotę na piwo ze spritem ... mmmm najlepsze jest to, że normalnie piwa to ja nie znoszę :) chyba trzasnę dziś sobie bezalkoholowe :)

reklama
bra, ja miałam wczoraj takie łaknienie na piwko. Sąsiadka mówi do mnie wczoraj : " wleć do mnie jutro wieczorkiem na taras na małe piw. Ojej zapomniałam, że nie możesz, to na soczek". Więc jak zaczęłam o tym myśleć to mi się tak piwka zachciało schłodzonego, że aż dziwne to było.

zrobiłam koktajl z truskawek, ale jakoś chce mi się świeżych..
Do tego zaczyna się sezon na szparagi.. już nie mogę się doczekać.Mam nadzieję, że junior nie bedzie miał nic przeciwko:-D

Jaipur u nas sezon na szparagi w pełni, ostatnio robiłam na parze... pycha...
A dziś robimy grillka bo ostatnie dwa dni deszcz padał i nie było jak...

kocham Was dziewczyny! Ja na śmierć zapomniałam o szparagach bo jeszcze ich nie widziałam ale to dlatego, że nie byłam tam gdzie są u nas najlepsze :) Też wolę zielone ale są później. Ale może już też są :)

reklama
Do góry