reklama
Matusia
Fanka BB :)
styna, wierzę że patrzyli z niedowierzaniem, nas nie zaskoczyłaś, bo same tak cudujemy.
sylwia, mam taki jeden blog ulubiony, to dziewczyna ma tam potrawkę, tylko ja robię ciut inaczej, ale każda jest podobna Potrawka z kurczaka - Mięso w roli głównej - Moja książka kucharska - bloog.pl
sylwia, mam taki jeden blog ulubiony, to dziewczyna ma tam potrawkę, tylko ja robię ciut inaczej, ale każda jest podobna Potrawka z kurczaka - Mięso w roli głównej - Moja książka kucharska - bloog.pl
Oj upchnęłam bez problemu ale rano się mierzyłam w pasie to miałam cm mniej niż wieczorem.Styna oni się nie znają!!! Ale gdzie Ty to upchnęłaś?!
Marzenka nie mogłaś mi rano napisać wiedziałam że o czymś zapomniałam cacyki cholerka
sylwia_
Fanka BB :)
matusia - dzieki za tego bloga, przepis sie przyda
styna - grrrr. tez chce juz grilla :-(
styna - grrrr. tez chce juz grilla :-(
oooo za mną też chodziły truskawki i w niedzielę upolowaliśmy mrożone hortexu i drugie daucy, zapach cudny, ale to nie to samo co świeże :-(
A dziś robię lazanię, przeglądałam marcowe dobre rady u mamy i tam był przepis. Może tym razem się uda ;-)
A dziś robię lazanię, przeglądałam marcowe dobre rady u mamy i tam był przepis. Może tym razem się uda ;-)
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
ja zaraz małą uśpię i chyba zrobie bułki na parze :-)
mam taką chęć...
pyszny sosik do tego.. i mięsko...
ehhh oby szybko zasnęła
mam taką chęć...
pyszny sosik do tego.. i mięsko...
ehhh oby szybko zasnęła
reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
też bym wolała z truskawkami ale u nas truskawki teraz sa beznadziejne..
zresztą wogóle maja beznadziejne cały rok...
zresztą wogóle maja beznadziejne cały rok...
Podziel się: