reklama
bra00721
Fanka BB :)
mmm ja dziś koktajl truskawkowy, tylko niech się truskawki rozmrożą a na obiadek kurczaczek wg nigelli udka na sałacie z przepysznym sosem, na którego przepisu dokładnie nie pamiętam więc będzie kombinowanie ))) no chyba, że gdzies w internecie znajdę
madzziiiaa89
Zaciekawiona BB
Dziewczyny, tak mi narobiłyście apetyt swoimi smakołykami, że wyjęłam z zamrażarki malinki, do tego cukier i mleko i..... MNIAM! świeżutki powiew lata;-)
juz teraz nie wiem co kupic... czy truskawki, czy kurę :-) nie bedzie mi sie chciało dzwigac a co gorsza przygotowywac wszystkiego :-) maz i tak zje obiadek w pracy, a synek w przedszkolu wiec mam wolna reke:-) chyba wybiore owoce, wczoraj zjadlam 5 kiwi na raz:-)
Matusia
poisy, owoce - dobry wybór, ale żebyś głodna nie była szybko
U niektórych juz były pierwsze grille w ogrodzie, a u nas dziś ognisko, tzn kociołek myśliwski na obiad. Ostatni jadłam w drugim miesiącu ciąży, a dziś po takiej przerwie... mniam... a najfajniejsze że ja mam wolne od robienia obiadu.
U niektórych juz były pierwsze grille w ogrodzie, a u nas dziś ognisko, tzn kociołek myśliwski na obiad. Ostatni jadłam w drugim miesiącu ciąży, a dziś po takiej przerwie... mniam... a najfajniejsze że ja mam wolne od robienia obiadu.
reklama
Matusia
Ale mam apetyt na soczystą, dojrzałą brzoskwinię
Podziel się: