reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mam apetyt....przepisy dla mam karmiących i nie tylko :)

Ja dwa dni temu jadłam pysznego arbuza, a teraz nie chce mi się iść do sklepu zobaczyć czy jeszcze są, może wpadnę w drodze powrotnej od doktorka to zakupię sobie na kilka dni, bo mi ochoty narobiłyście...

reklama
mmm ja dziś koktajl truskawkowy, tylko niech się truskawki rozmrożą :) a na obiadek kurczaczek wg nigelli :) udka na sałacie z przepysznym sosem, na którego przepisu dokładnie nie pamiętam więc będzie kombinowanie ;)))) no chyba, że gdzies w internecie znajdę :)

Dziewczyny, tak mi narobiłyście apetyt swoimi smakołykami, że wyjęłam z zamrażarki malinki, do tego cukier i mleko i..... MNIAM!:rofl: świeżutki powiew lata;-)

Mi zaraz przywiozą jedzonko, makaron z pieczarkami i kurczakiem i sosem holenderskim do tego sałateczkę i napojek... Nie mam dziś czasu na gotowanie a głodna jestem...

a ja jeden obiadek już zjadłam zupke ogórkową z wczoraj zaraz pofruna do piekarnika skrzydełka do tego ziemniaki i sałata w śmietanie mniam :)

juz teraz nie wiem co kupic... czy truskawki, czy kurę :-) nie bedzie mi sie chciało dzwigac a co gorsza przygotowywac wszystkiego :-) maz i tak zje obiadek w pracy, a synek w przedszkolu wiec mam wolna reke:-) chyba wybiore owoce, wczoraj zjadlam 5 kiwi na raz:-)

poisy, owoce - dobry wybór, ale żebyś głodna nie była szybko

U niektórych juz były pierwsze grille w ogrodzie, a u nas dziś ognisko, tzn kociołek myśliwski na obiad. Ostatni jadłam w drugim miesiącu ciąży, a dziś po takiej przerwie... mniam... a najfajniejsze że ja mam wolne od robienia obiadu.

arbuz&lody:-D bo obiad przepadł
mąż właśnie zakomunikował ,że zjadł wielkiego kebaba na lotnisku, wiec jak doleci nie będzie głodny.To nic nie robię.

A ja zaraz wstawię sobie pyzy z mięsem i do tego skwareczki chrupiące. P kończy dzisiaj później więc dopiero koło 19 będzie w domu to mam czas aby coś dla niego wymyślić.

reklama
Do góry