reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mam apetyt....przepisy dla mam karmiących i nie tylko :)

reklama
ja raz na trzy tygodnie mam swoje święto i kupuje sobie puszkę pepsi bez cukru... mniam jaka to wtedy radość następuje ;D

Jakoś mnie nie ciągnie do takich napoi.. czasami M podkradne łyka coli. Ale ogólnie dla mnie to może nie istnieć.

Karpia przed ukatrupieniem trzeba kilka dni potrzymać w czystej wodzie, wtedy się odmula i jest pyszny
:-) Ja uwielbiam ryby, jadłam dość często ale odkąd jestem w ciąży nie mogę na nie patrzeć nawet.

Co do Sahary w buzi to mam od początku ciąży i jedyne co potrafi mnie zalać to dzban herbaty z sokiem malinowym.

Ale dzisiaj narobiłyście mi smaka i na obiad będą fryteczki, kapusta kiszona i jakiś kawałek ryby(pewnie paluszki rybne)

hope a czym go przez te kilka dni karmić robakami?? hahhaa

ja pamiętam u mnie kiedyś pływał w wannie kilka dni..
to najpierw płakałam ze się wykąpać nie mogę , a póxńiej i tak mi nie smakował... bo:-p

Sama sobie narobiłam smaka rybą. Dziś na obiad dorsz w sosie cytrynowym!
Ja z ryb jem tylko dorsza i łososia. A podobno ryby bardzo dobrze wpływają na rozwój dziecka. :(
Wstyd, mieszkać nad morzem i nie lubić ryb :)

reklama
Do góry