reklama
adiaps
Fanka BB :)
Wiecie co dziewczyny, a ja w ogóle nie mam zachcianek a apetyt normalny. A tak chciałam sobie popuścić w ciąży
bra00721
ja dziś postanowiłam upiec w folii pierść z kurczaka (w całości, nie filet) , a do tego sałatka z liści szpinaku i pomidorków koktajlowych tak na zdrowo dzisiaj ;D
poza tym muszę wam napisać, że baaardzo mnie suszy w ostatnich dniach, dziennie wypijam około 3 litrów i tak naprawdę pełną szklaneczkę muszę mieć cały czas przy sobie, bo momentalnie robia mi sie suche dziąsła, język i czuję sie słabo. czuję sie jak balonik, tyle , że z woda w środku a nie powietrze
poza tym muszę wam napisać, że baaardzo mnie suszy w ostatnich dniach, dziennie wypijam około 3 litrów i tak naprawdę pełną szklaneczkę muszę mieć cały czas przy sobie, bo momentalnie robia mi sie suche dziąsła, język i czuję sie słabo. czuję sie jak balonik, tyle , że z woda w środku a nie powietrze
mandrzejczuk
ty sie dziewczyno ciesz, bo mi sie przezuwaczka nie zamyka...2 tyg temu na wizycie mialam juz +11kg wczoraj wchodze na wage i kolejne 2kg doszly a to wszystko przez to, ze mam w ciazy faze na wypieki i ciagle cos slodkiego pieke, wczoraj np. uchechłalam 40 rogalikow z marmolada i czekolada i teraz nie zdazylam jeszcze kawy dopic, a pochlonelam juz chyba z 6 sztuk, nie moge sie po prostu opanowac :-(
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
mandrzejczuk a nie widać tego po Tobie;-)
mi też się chce ciągle pić..
a najlepsze jest to ze jak mi cos D daje do picia to wszystko jest na nie bo już z góry wiem ze po tym będzie mi się chciało pić , po tym będzie mi niedobrze.. po tyym mnie zmuli.. itp
mi też się chce ciągle pić..
a najlepsze jest to ze jak mi cos D daje do picia to wszystko jest na nie bo już z góry wiem ze po tym będzie mi się chciało pić , po tym będzie mi niedobrze.. po tyym mnie zmuli.. itp
bra00721
heh kurcze mam to samo, tyle, że ja wody takiej bez niczego nie wypiję i wlewam do szklaneczki 1/5 soku, żeby sie woda zabarwiła. ale napić sie nie moge niczym... piję, piję, piję i dalej chce mi sie pić ... wogóle wszystko co do picia za słodkie mi sie wydaje
reklama
Podziel się: