reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mam apetyt....przepisy dla mam karmiących i nie tylko :)

reklama
He he a my dzisiaj z M testowaliśmy przepis na pączusie. Szybko się robi przepis niedrogi a pączusie pyszne. M się cieszył że jemu surowe nie wyszły... do czasu:-D

ja dziś postanowiłam upiec w folii pierść z kurczaka (w całości, nie filet) , a do tego sałatka z liści szpinaku i pomidorków koktajlowych :D tak na zdrowo dzisiaj ;D

poza tym muszę wam napisać, że baaardzo mnie suszy w ostatnich dniach, dziennie wypijam około 3 litrów i tak naprawdę pełną szklaneczkę muszę mieć cały czas przy sobie, bo momentalnie robia mi sie suche dziąsła, język i czuję sie słabo. czuję sie jak balonik, tyle , że z woda w środku a nie powietrze ;)

ty sie dziewczyno ciesz, bo mi sie przezuwaczka nie zamyka...2 tyg temu na wizycie mialam juz +11kg wczoraj wchodze na wage i kolejne 2kg doszly :szok: a to wszystko przez to, ze mam w ciazy faze na wypieki i ciagle cos slodkiego pieke, wczoraj np. uchechłalam 40 rogalikow z marmolada i czekolada i teraz nie zdazylam jeszcze kawy dopic, a pochlonelam juz chyba z 6 sztuk, nie moge sie po prostu opanowac :-(

mandrzejczuk a nie widać tego po Tobie;-)

mi też się chce ciągle pić..
a najlepsze jest to ze jak mi cos D daje do picia to wszystko jest na nie bo już z góry wiem ze po tym będzie mi się chciało pić , po tym będzie mi niedobrze.. po tyym mnie zmuli.. itp:eek:

heh kurcze mam to samo, tyle, że ja wody takiej bez niczego nie wypiję i wlewam do szklaneczki 1/5 soku, żeby sie woda zabarwiła. ale napić sie nie moge niczym... piję, piję, piję i dalej chce mi sie pić ... wogóle wszystko co do picia za słodkie mi sie wydaje

reklama
Ja nie piję soków bo miałam po nich okropną zgagę.. od czasu do czasu kupuję sobie wodę gazowaną tak dla odbicia.

Do góry