Przecież to plagiathaha moje pączki wyglądają idenc=tycznie a zmakują wyśmienicie..
i te leżą na czarnym talerzu więc zdjęć już wklejać nie beę
reklama
mandrzejczuk
Fanka BB :)
Styna dobilas mnie tymi wypiekami :-( ale macie racje teraz doszlam do wniosku ze faktycznie byly duze i olej byl goracy na maksa...ale nie dam za wygrana zostaly mi drodze wiec dzisiaj beda rogalikli z marmolada i obwarzanki, ktore mi wychodza zawsze
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
mandrzejczuk , jak Cie to pocieszy to mi też nie wyszła pierwsza porcja.. ale ja zawsze sprawdzam jeszcze gorące i 1 przekroiłam i tez by surowy w środku przy dżemiku...
więc zmniejszyłam ogień no i czekałam aż olej schłodnieje nieco...
i reszta wyszła super
na przyszłość będziesz wiedziec i wyjdą Ci napewno pyszniusie pączuśki
więc zmniejszyłam ogień no i czekałam aż olej schłodnieje nieco...
i reszta wyszła super
na przyszłość będziesz wiedziec i wyjdą Ci napewno pyszniusie pączuśki
Dla tych którzy dopiero będą smażyć pączusie - kilka porad z mojego ulubionego bloga. Mąż już od dawna mi głowę suszy o takie coś, bo ślinka leci od samych zdjęć.
White Plate: Pączki - małe ABC
Jak już będę na zwolnieniu to z pewnością się pobawię
White Plate: Pączki - małe ABC
Jak już będę na zwolnieniu to z pewnością się pobawię
zanka07
a ja dzisiaj mam tłustego czwartku ciąg dalszy.....
A ja właśnie włożyłam do piekarnika zapiekankę z pieczarkami i serem, byłam w nowo otwartym polskim sklepie i jak tylko zobaczyłam że mają mrożone zapiekanki to nakupiłam na zapas no i teraz dzień bez zapiekanki dzień stracony szkoda że ketchup mi się skończył, ale dam radę.
Jolek o ile dobrze pamiętam twój mąż ostatnio ogórkową gotował, możesz go opieprzyć ode mnie bo odkąd o tym przeczytałam to za mną chodziła i wczoraj o 22 gotowałam a jak się objadłam pychota.
Jolek o ile dobrze pamiętam twój mąż ostatnio ogórkową gotował, możesz go opieprzyć ode mnie bo odkąd o tym przeczytałam to za mną chodziła i wczoraj o 22 gotowałam a jak się objadłam pychota.
Ostatnia edycja:
zanka07
bra jak dobrze że nie ja jedna, :-) uffff:-)
ja dzisiaj na obiad miałam rybkę z warzywami na patelni, wszamałam aż mi się uszy trzęsły!!!!
ja dzisiaj na obiad miałam rybkę z warzywami na patelni, wszamałam aż mi się uszy trzęsły!!!!
reklama
Podziel się: