reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

  • Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mam apetyt....przepisy dla mam karmiących i nie tylko :)

reklama
aż mi ślinka pociekła na myśl o pieczeni i buraczkach...ojej...

a my dzisiaj pizza i kalafiorowa- miałam robić cały obiad, ale rano mężowe auto nie odpaliło-padł aku, więc i mój jest zastawiony- więc jesteśmy uziemieni w domu:-D i zupa z tego co miałam a pizza z dowozem do domu.
 
a jak wam coś powiem to chyba mnie wyśmiejecie:-D

zjadłam 3 talerze szczawiowej..
do tego w kazdym tależu po 2 jajka:zawstydzona/y:
więcej niż ciężko pracujący "chłop":zawstydzona/y::-p
 
ooo zupa szczawiowa to za moim M chodzi od dluższego czasu, a skąd wzięłaś szczaw? można kupić mrożony?
 
Jolek, co do tych buraczków: kupuję takie w torebce (nie wiem czy w Polsce są)- obgotowane, ścieram na tarce, na patelnie wrzucam masełko, buraczki, sól, pieprz i polewam trochę sokiem z cytryny (może być cytrynka taka w buteleczce) i podsmażam jakieś 15 minut, w między czasie próbuję i w razie potrzemy jeszcze doprawiam, często dodaję Smakomyk bo on jakoś tak fajnie podkreśla smak....
 
reklama
Do góry