reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

  • Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mam apetyt....przepisy dla mam karmiących i nie tylko :)

reklama
Ja tam też jem kiedy mam na to ochotę i co noc muszę między 2 a 4 zejść i coś zjeść, ale w nocy to staram się jakiś jogurt czy danio, chociaż zdarza się że i kanapki robię jak mnie już bardzo ssie, nie umiem spać głodna więc nie ma rady.
A ja wczoraj łazanek narobiłam i od wczoraj się nimi zażeram, dzisiaj dorobiłam jeszcze galaretkę owocową i tak na zmianę pochłaniam.
 
och faworki, uwielbiam, a mój mąż jeszcze bardziej. Ale po ostatnich tak mnie brzuch bolał ,że chyba nie będę na razie robić.Za tłuste dla mnie:(

Kupiłam pyszny chlebek, ziemniaczany- i otworzyłam konserwę:tak: wiem ,że to niezdrowe, ale czasami uwielbiam zjeść takie mięsko konserwowe.Czuje się jak na biwaku:-D

a na obiad -zapiekanka bolońska.
 
ja robie jutro- no chyba, że jeszcze dziś, serniczek na ciemnym spodzie. to będzie mój debiut z tym ciastem, więc 3majcie kciuki aby wyszedł ;)))
 
Bra trzymam a jak ci wyjdzie to daj przepis. Najlepszy sernik robiła moja babcia na ciemnym spodzie dużo sera i na górze polewa czekoladowa, problem w tym że babcia robiła go z głowy, nie miała nigdzie zapisanego przepisu, a 2,5 roku temu zmarła no i zabrała przepis ze sobą. Ojejku chyba się sentymentalna robię zaraz się poryczę
 
Teraz to ja was mogę czytać, przez chorobę nie mam apetytu i nic a nic mnie nie rusza :laugh2: Nawet frytek skubnęłam tylko kilka i ciasto leży i kiwi marnieje...
 
Jaipur - co do faworków to nie wiem czy dodajesz łyżkę spirytusu lub wódki do ciasta wtedy nie chłonie tłuszczu , tak samo do racuchów itp...
 
Futrzaczku ja właśnie wstawiłam ciasto na racuchy aby wyrosło i z tą wódką mnie zainteresowałaś kiedy ja wlewasz przed wyrośnięciem czy po.
 
reklama
Styna- przed :tak: to tak samo jak robię naleśniczki i szklankę wody gazowanej dodaję to są bardziej pulchne i wtedy dopiero odczekuje ok pól godz
 
Do góry