reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mam apetyt....przepisy dla mam karmiących i nie tylko :)

karolka85 i też tak zamierzam czynić :-)
do tej pory udawało mi się nie jeść już po godzinie 19:00, no chyba że jakieś jabłko czy cuś :-)
Uważam że spokojnie możesz nie jeść po 19 bo zazwyczaj kolację zjada się ok. 18-19.00 więc tą miałabyś już zaliczoną. Ogólna zasada brzmi- nie jemy najpóźniej na dwie godziny przed snem... więc jak kładziesz się np. ok23 to możesz zjeśc kolację nawet o 21... chodzi o to aby nie kłaść się z pełnym żołądkiem....

reklama
No tak ja mam zakaz jedzenia słodyczy a Wy mi tu o pączusiach i wafelkach nawijacie :-p

Teeq dziękuję,że chociaż Ty się wyłamałaś i o bułeczce z pomidorkiem wspomniałaś :tak:

Salsera-mam pytanko odnośnie tego sernika chałwowego:)czy napewno tylko 30 g tego mleka lub śmietanki?

Nie wiem jak wy możecie jeść ryby, od początku ciąży mam do nich mega wstręt. Ble.

Ja jem wtedy kiedy jestem głodna, bywa, że i o 3 w nocy. Ssanie nie dałoby mi zasnąć.

reklama
a ja tak siedzę sobie w pokoiku i siedzę i coś mi chodzi po głowie i nie wiem co... i dalej siedzę... i nagle czuję jakiś zapach...
a to woda mi się przypala w garnku bo miałam ugotować ryż - gdzie ja dzisiaj mam łepetynę ???
To pewnie od tego mojego dzisiejszego nocnego koszmaru....

Do góry