reklama
zanka07
Fanka BB :)
bra ja też przeważnie jem smażoną ale dzisiaj jakoś wzięło mnie obiadowo dietetycznie, hihi :-)
ale spoko, wafelek w czekoladzie już zaliczony
surówka z kapuchy kiszonej - mniam x2 :-)
ale spoko, wafelek w czekoladzie już zaliczony
surówka z kapuchy kiszonej - mniam x2 :-)
zanka07
wow ja zapomniałam o ciepłych lodach, przypomina mi się szkolny sklepik, długa przerwa i kilkumetrowa kolejka właśnie po ciepłe lodyyyyyy... aaaa :-)
zanka07
hehe tak tak a potem te wyrzuty sumienia :-)
wczoraj pytałam lekarza czy mogłabym np zrezygnować z kolacji, oczywiście przy założeniu że nie będę głodna, ten na mnie spojrzał i mówi że absolutnie mam tego nie robić bo w ciąży trzeba jeść, przede wszystkim często, byłam w szoku ;-)
wczoraj pytałam lekarza czy mogłabym np zrezygnować z kolacji, oczywiście przy założeniu że nie będę głodna, ten na mnie spojrzał i mówi że absolutnie mam tego nie robić bo w ciąży trzeba jeść, przede wszystkim często, byłam w szoku ;-)
zanka07
karolka85 i też tak zamierzam czynić :-)
do tej pory udawało mi się nie jeść już po godzinie 19:00, no chyba że jakieś jabłko czy cuś :-)
do tej pory udawało mi się nie jeść już po godzinie 19:00, no chyba że jakieś jabłko czy cuś :-)
sylwia_
ja od rana wciaglam 2 paczusie ale byly pycha :-)
u nas tez dzisiaj obiadokolacja, a co tam nie chce mi sie stac przy garach teraz
u nas tez dzisiaj obiadokolacja, a co tam nie chce mi sie stac przy garach teraz
reklama
Mniej a częściej sprawdza się szczególnie jest sa problemy zgagowo-nudnawe
Ja dorwałam tak pyszne pomidorki jak latem - mniam , upiekłam do nich ukochane bułeczki orkiszowe, i właśnie pałaszuje taka kanapeczkę z pomidorkiem i czerwona cebulka
Ja dorwałam tak pyszne pomidorki jak latem - mniam , upiekłam do nich ukochane bułeczki orkiszowe, i właśnie pałaszuje taka kanapeczkę z pomidorkiem i czerwona cebulka
Podziel się: