reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mam apetyt....przepisy dla mam karmiących i nie tylko :)

reklama
Ja byłam dziś u mamy na obiedzie no i też zajadałam się gołąbkami hehe
Żółtaczka u mnie owoce długo nie wytrzymują. bo zaraz je wchłaniam :-) przedwczoraj kupiłam winogrona takie słodkie prawie bez pestek były... Pożarłam wszystko sama!!! Nektarynek jeszcze kilka zostało i brzoskwinki też leżą :-) Kiwi to Wiki mi wyżera...
Ja mam ochotę na sałatkę warzywną tą tzw. śmieciówkę czy jakoś tak i jutro mężulka namówię, żeby zrobił, bo on robi lepszą :-)
A tak wogóle dziś to cały dzień chodzę i pije kakao.... sama siebie nie poznaje...

A ja jem słodkie ostatnio, dziwne, bo powoli przechodzi mi apetyt na ostre. Oczywiście znowu na tapecie są naleśniki, do tego zupa fasolowa a na deser żelki. Owoce kilogramami mogłabym jeść, szczególnie brzoskwinie i nektarynki. I taki deserek o smaku tutti frutti :p

Żółtaczka mnie wzięło na mleko z bułką i dżemem... Szybciej ze mnie wyleciało drugą stroną niż wpadło. Najwyraźniej mleko mi nie służy ;-)
A mdłości jak nie miałam tak nie mam :-) :-)

Żółtaczka mnie wzięło na mleko z bułką i dżemem... Szybciej ze mnie wyleciało drugą stroną niż wpadło. Najwyraźniej mleko mi nie służy ;-)
A mdłości jak nie miałam tak nie mam :-) :-)

Ja też tak chce!!! życie bez mdłości i wymiotów!!!! Chociaż kilka dni...

reklama
Chachacha a proszę bardzo, mogę wam na kilka dni oddać swoje niemdłości ;-) :-) Za to uprzedzam - wcisnę wam razem z ogromnym apetytem ;-)

Do góry