reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mam apetyt....przepisy dla mam karmiących i nie tylko :)

reklama
dziewczyny poradźcie mi z czym można jeść kanapki??
byam dzisiaj na zakupach i po prostu nie wiedziałam co brać...
juz mi się objadły twarożki , serki topione, wędliny , pomidory , ser żółty...
nie mam z czym sobie robić kanapek żeby mi posmakowały:sorry:
chciałam kupić szczypiorek ale albo obmarźnięty albo taki wygniły jakiś:eek:

Kamcia ja mam to samo dlatego cisne na serku topionym,żeby już chleba z masłem nie jeść:/
Ostatnio sobie paprykę kupiłam dla odmiany,ale nic mi to nie dało tylko pierwsza kanapka smakowała super.

kochana ja ostatnio tez miałam ten dylemat i postawiłam na ryby- wędzona makrelka i sardynki juz czekają w lodóweczce ;))) ale na te rzeczy trzeba mieć ochotę... ;)

aha... jak nie chcę kanapki to robie tosty francuskie albo zapiekanki poprostu.

a kiedy czuję, że juz na nic nie mam ochoty, to robię sobie odpoczynek od chlebka i zastępuję go takim chrupkim pełnoziarnistym, albo poprostu... płatkami z mlekiem ;)

Ostatnia edycja:
dziewczyny poradźcie mi z czym można jeść kanapki??
byam dzisiaj na zakupach i po prostu nie wiedziałam co brać...
juz mi się objadły twarożki , serki topione, wędliny , pomidory , ser żółty...
nie mam z czym sobie robić kanapek żeby mi posmakowały:sorry:
chciałam kupić szczypiorek ale albo obmarźnięty albo taki wygniły jakiś:eek:
Ja ostatnio wcinam kanapki z serkiem naturalnym almette i na to pomidorek albo z pastą z makreli wędzonej, albo z pastą jajeczną... Pycha....

ja makreli to nie lubię..
ale własnie wsysztskie pomysły mi się już pokończyły..
i tosty zbrzydły i zapiekane kanapki z serem w mikrofali..
no wszystko pobrzydło:confused2: i nie am co jeść...
jurż też robiłam z serkiem i pomidorkiem z szynką i serkiem..
ostatnio to nawet D każe coś wymyslać ale on też zrobi takie kanapki np z pomidorkiem i kiszoniakiem i cebulką , albo jakieś inne podobne.. ale ile można to samo... ;-)

ja polecam bułeczke z masełkiem i jajeczkiem na twardo - mozna na to rzucić troche majonezu, ale nie polecam go na noc

a ja na kolacyjkę dzis tak skromnie: bułeczka z serkiem ziołowym i pomidorkiem.....a do tego winogrona (zaraz sprawdze jak smakuja winogrona z RPA :baffled:)

Kamcia nic nie jedz, jak zgłodniejesz porządnie to ci apetyt wróci na cokolwiek byle tylko zapchać głoda ;-)

haha hope może i masz rację:-p
choć ja to czasem nawet tak 2 tygodnie z rzędu potrafię smęcić że nie mam na nic ochoty i jem wszystko z niesmakiem;-)

gag nie polecasz na noc majonezu??
ja zawsze jekm na kolację do kanapek majonez:-D

reklama
kamcia...kiedys mogłam jesć na kolacje majonez, ale teraz mi sie poprzestawiałao i od razu mam bóle brzucha, wzdęcia i zaparcia :wściekła/y: tak samo z cebulka smażona - uuuuwielbiam, ale staram sie już nie dodawać do róznych potraw, ew. bardzo mało.

Do góry