reklama
Ja właśnie mało że nie toleruję, to wyniucham bo nawet w pokoju obok, jak kumpela przyniosła coś czosnkowego. W barze z kolei jak ktoś zamówił naleśniki z tzatziki to też mi tak czosnkiem waliło że masakra. Jako wykrywacz czosnku bym mogła pracować. Albo wampir bo je się czosnkiem przegania...
zanka07
Fanka BB :)
u mnie dzisiaj gołąbki bez zawijania - na samą myśl mam ślinotok !!!!!
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
Ja w ciąży też nie toleruję czosnku Miód też w ostateczności bo psuje mi smak herbaty albo mleka... Pozmieniały mi się smaki w ciąży
hehe ja w pierwszej ciązy nie znosiłam zapachu czosnku choć na codzień bardzo lubię ,
a w tej ciąży mój sobie coś przyniósł czosnkowego z pracy a mi nie to dostał zjebkę
to stwierdził że w ciązy przecież nie lubię.... a ja się wkurzyłam że w tamtej nie lubiłam a w tej lubię no i musiał mi oddac swoje danie bo mi ochoty tylko narobił
wisienka87
Fanka BB :)
Ja poza pierwszym trymestrem(oj ciezko bylo) smaki mam takie same
Dzis na obiad fasolowa z makaronem Wlasnie wcinam pierwsza miseczke al;e na jednej to to sie napewno nie skonczy
Dzis na obiad fasolowa z makaronem Wlasnie wcinam pierwsza miseczke al;e na jednej to to sie napewno nie skonczy
reklama
Patyczek91
Zaangażowana w BB
Tak Was czytam i czytam jak piszecie o jedzonku, że aż musiałam mojego P. do sklepu po twarożek wysłać
Podziel się: