reklama
bra00721
Fanka BB :)
pychotka, mnie też ostatnio bierze na koktajle dziś juz zblenderowałam truskawki z kiwi i zmieszałam to z sokiem pomarańczowym mniammmm a na jutro już przygotowane zblenderowane truskawki z jogurcikiem naturalnym )))) smaki lata w środku zimy ;D
ilonka a ten koktajl bananowy jak robicie, bo jeszcze nie próbowałam
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
hehe mój wczoraj chciał robić koktajl bananowy z gruszką i kiwi ale powiedziałam ze nie będe pić bo nie mam chęci.. więc nie zrobił
za to ja zrobiłam faworki i bezy ... mniaaam aż mam do dziś zgagę
a dzisiaj carbonara była na obiad:-)
za to ja zrobiłam faworki i bezy ... mniaaam aż mam do dziś zgagę
a dzisiaj carbonara była na obiad:-)
mniam, koktajle są dobre, zwłaszcza,że kupuje w ilościach hurtowych pomarańcze i jabłka, więc często wyciskam przez maszynę, dodaję teraz do tego siemie lniane i te paskudne otręby, jogurcik.Bananów nie mogę a lubie podobno wzdymają i powodują zatwardzenie. Musze kupić mrożone truskawki i dodawać, mniam.
Dzisiaj męczę sok z buraków, z jabłkami.
Na obiadek była sałatka grecka, ale jakoś bez szału, przed ciążą smakowała mi bardziej.
Na jutro mam zamarynowane udka gęsie
Dzisiaj męczę sok z buraków, z jabłkami.
Na obiadek była sałatka grecka, ale jakoś bez szału, przed ciążą smakowała mi bardziej.
Na jutro mam zamarynowane udka gęsie
koktajle jak najbardziej... ja też ostatnio robiłam z truskawek Faktycznie odrobina lata w środku zimy. Te które miałam zamrożone się już skończyły więc muszę kupić w sklepie
Nie wiem jak ilonka robiła ten bananowy, ale jak pracowałam w koktajlbarze to robiłyśmy banany zmiksowane z jogurtem naturalnym i odrobiną cukru. Był pyszny
Nie wiem jak ilonka robiła ten bananowy, ale jak pracowałam w koktajlbarze to robiłyśmy banany zmiksowane z jogurtem naturalnym i odrobiną cukru. Był pyszny
ilonka.M
pychotka, mnie też ostatnio bierze na koktajle dziś juz zblenderowałam truskawki z kiwi i zmieszałam to z sokiem pomarańczowym mniammmm a na jutro już przygotowane zblenderowane truskawki z jogurcikiem naturalnym )))) smaki lata w środku zimy ;D
A ja kefir "0" (najbardziej mi pasuje ) +banany + cukru troszke do smaku i blenderuję
Hmm..... a ja jeszcze mam pomrożone truskawki z lata może dzis truskawkowy
zanka07
jezuzuuu
ale smaka mi narobiłyście tymi koktailami, obraziłam się !!!!
ale smaka mi narobiłyście tymi koktailami, obraziłam się !!!!
reklama
Podziel się: