reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mam 40 lat i co z tego

reklama
1511969342-d0e04f34f5838f39-aaaaaa.jpeg

A u mnie o tak o[emoji6]tydzień spoźnienia. Dziś test.
Boję się żeby wszystko było ok...
Po 3 iui się udało.
Trzymajcie proszę kciuki!

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
O bosz! Super, ale wieści! Czemu się nie chwalisz tylko trzeba wyciągnąć info????

@Joaszka no pięknie, gratuluję, krechy mocne jak ta lala! Nudnej i zdrowej ciąży!

Co do endo, póki jestem w ciąży, przyjmują mnie uczciwie i szybko, ale później robi się już nieciekawie. I o to później pytam ;)

@SocPat takie kwiatki. No to lipa, u mnie w mieście nie ma takiej możliwości. Będę kombinować. Choć liczę na niedoczynność ciążową.

Ja jestem rocznik 78 i może nie powiedziałam ostatniego zdania :p

O bosz! Super, ale wieści! Czemu się nie chwalisz tylko trzeba wyciągnąć info????
A jakoś tak...wiecie jak to jest -człowiek z jednej strony by całemu światu wykrzyczał a z drugiej -boję się zapeszyć...

Na razie to taka radość wymieszana ze strachem...

1511969342-d0e04f34f5838f39-aaaaaa.jpeg

A u mnie o tak o[emoji6]tydzień spoźnienia. Dziś test.
Boję się żeby wszystko było ok...
Po 3 iui się udało.
Trzymajcie proszę kciuki!

Piękne wieści!!! Zaciskam kciuki za zdrowa i spokojna ciąże [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Ale piękne kreski [emoji7]

atdc9vvjktz16vlw.png

reklama
O jak ja Ci zazdroszczę, ja 30tc ale chciałabym juz koniec stycznia...tak mi się teraz czas dłuży...im brzuch większy tym ciężej.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Wierzę bo mi też już ciężko i doczekać sie nie mogę ale z drugiej strony niech nasza Ola siedzi w brzuszku jak najdłużej choć nasze rokowania według lekarza są takie że daje nam max 2 tygodnie.Szyjka juz kiepsko trzyma.Czas pokaże może na święta już będzie nas więcej: -)

Do góry