reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mam 40 lat i co z tego

Hej dziewczynki, wciąż Was podczytuję mając nadzieję, że powiększycie grono brzuchatek :-) :)

Widzę wielkie odejścia i wielkie powroty, kolejne kroki, brawo! Szczerze się cieszę!

@Peugeotka36 gratuluję cudu i życzę nudnej ciąży :-) :)

Ja się dość mocno wycofałam, pierwsze kilkanaście tygodni były koszmarne. To najtrudniejsza pod względem samopoczucia ciąża, za to jak się okazuje, najzdrowsza póki co. Mimo wieku wszystko przebiega podręcznikowo, usg genetyczne i pappa też. Dziś weszłam w 17 tydzień, sama nie mogę uwierzyc, że to już. Czuję ruchy a nawet kopniaczki przez brzuch.

Przedstawiam Wam naszego, najprawdopodobniej synka

Lekarze traktują mnie całkiem zwyczajnie, okazuje się, że dojrzałych ciąż jest mnóstwo i mi ma taryfy ulgowej :rolleyes:

Wysyłam fluidki, ale uwaga, chłopięce :rofl:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Fluidki biorę, ale liczę na pomyłkę ;) wolę dziewczynkę :D
Pozdrawiam, fajnie że dobrze przechodzisz ciążę i że dzidziuś zdrowy ❤❤

reklama
No to gonisz ale nie dogonisz hihi, mi termin z maja przeskoczył na kwiecień. Owulka niespodzianka ;) Ciekawe czy szykuje się Wam parka.

@SocPat żebyśmy tak jeszcze mogli decydować o płci i wyglądzie ;)

Czekam na kolejne ciężarówki. Z niecierpliwością!

No to gonisz ale nie dogonisz hihi, mi termin z maja przeskoczył na kwiecień. Owulka niespodzianka ;) Ciekawe czy szykuje się Wam parka.

@SocPat żebyśmy tak jeszcze mogli decydować o płci i wyglądzie ;)

Czekam na kolejne ciężarówki. Z niecierpliwością!
StorAnia, która przerodziła się w socjopatkę, może się troszkę potargować z losem, prawda? ;) Szansa i tak niewielka, więc mogę pomarzyć o dziewczynce ;)

Jutro badanie Amh i fsh... kolejne... ciekawe czy równie fatalne wyniki będą ;) mimo wszystko wierzę, że będzie dobrze!

StorAnia, która przerodziła się w socjopatkę, może się troszkę potargować z losem, prawda? ;) Szansa i tak niewielka, więc mogę pomarzyć o dziewczynce ;)

Jutro badanie Amh i fsh... kolejne... ciekawe czy równie fatalne wyniki będą ;) mimo wszystko wierzę, że będzie dobrze!

StorAnia ma wyjątkową taryfę ulgową :D

Żeby nie było za wesoło, dziś byłam na wizycie kontrolnej i TSH mam ... 5,19.
Nigdy, przenigdy nie chorowałam na tarczycę, w rodzinie też nikt, nie mam objawów i teraz dopiero dowiaduję się rzeczy tak ważnej. Złapałam endokrynologa i mam za dwa tygodnie, wcześniej nie ma szans, a co się naczytałam w necie, to moje...

Nigdy, przenigdy nie chorowałam na tarczycę, w rodzinie też nikt, nie mam objawów i teraz dopiero dowiaduję się rzeczy tak ważnej. Złapałam endokrynologa i mam za dwa tygodnie, wcześniej nie ma szans, a co się naczytałam w necie, to moje...

Powinnas jak najszybciej thyrox brac, w 1 ciazy 3.40 tsh i thyrox 100 do konca ciazy bralam ,teraz przed ciaza 1.57 a dzis bylam Na krwi tsh zobaczymy wynik,

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Za dwa tygodnie mam endokrynologa, ale poszukam jeszcze, może szybciej się uda. No i ft3 i 4 jeszcze zrobię.

StorAnia odeszła jest SocPat :D
Kochana dbaj tam o Was!!!

reklama
No staram się tego endo załatwić szybciej i nie zwariować do tego czasu ;-) ;) Samo zajście w ciążę to czasem dopiero początek stresu. Niestety.

Do góry