reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mam 40 lat i co z tego

Hej dziewczynki, wciąż Was podczytuję mając nadzieję, że powiększycie grono brzuchatek :-) :)

Widzę wielkie odejścia i wielkie powroty, kolejne kroki, brawo! Szczerze się cieszę!

@Peugeotka36 gratuluję cudu i życzę nudnej ciąży :-) :)

Ja się dość mocno wycofałam, pierwsze kilkanaście tygodni były koszmarne. To najtrudniejsza pod względem samopoczucia ciąża, za to jak się okazuje, najzdrowsza póki co. Mimo wieku wszystko przebiega podręcznikowo, usg genetyczne i pappa też. Dziś weszłam w 17 tydzień, sama nie mogę uwierzyc, że to już. Czuję ruchy a nawet kopniaczki przez brzuch.

Przedstawiam Wam naszego, najprawdopodobniej synka

Lekarze traktują mnie całkiem zwyczajnie, okazuje się, że dojrzałych ciąż jest mnóstwo i mi ma taryfy ulgowej :rolleyes:

Wysyłam fluidki, ale uwaga, chłopięce :rofl:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Fluidki biorę, ale liczę na pomyłkę ;) wolę dziewczynkę :D
Pozdrawiam, fajnie że dobrze przechodzisz ciążę i że dzidziuś zdrowy ❤❤

reklama
No to gonisz ale nie dogonisz hihi, mi termin z maja przeskoczył na kwiecień. Owulka niespodzianka ;) Ciekawe czy szykuje się Wam parka.

@SocPat żebyśmy tak jeszcze mogli decydować o płci i wyglądzie ;)

Czekam na kolejne ciężarówki. Z niecierpliwością!

No to gonisz ale nie dogonisz hihi, mi termin z maja przeskoczył na kwiecień. Owulka niespodzianka ;) Ciekawe czy szykuje się Wam parka.

@SocPat żebyśmy tak jeszcze mogli decydować o płci i wyglądzie ;)

Czekam na kolejne ciężarówki. Z niecierpliwością!
StorAnia, która przerodziła się w socjopatkę, może się troszkę potargować z losem, prawda? ;) Szansa i tak niewielka, więc mogę pomarzyć o dziewczynce ;)

Jutro badanie Amh i fsh... kolejne... ciekawe czy równie fatalne wyniki będą ;) mimo wszystko wierzę, że będzie dobrze!

StorAnia, która przerodziła się w socjopatkę, może się troszkę potargować z losem, prawda? ;) Szansa i tak niewielka, więc mogę pomarzyć o dziewczynce ;)

Jutro badanie Amh i fsh... kolejne... ciekawe czy równie fatalne wyniki będą ;) mimo wszystko wierzę, że będzie dobrze!

StorAnia ma wyjątkową taryfę ulgową :D

Żeby nie było za wesoło, dziś byłam na wizycie kontrolnej i TSH mam ... 5,19.
Nigdy, przenigdy nie chorowałam na tarczycę, w rodzinie też nikt, nie mam objawów i teraz dopiero dowiaduję się rzeczy tak ważnej. Złapałam endokrynologa i mam za dwa tygodnie, wcześniej nie ma szans, a co się naczytałam w necie, to moje...

Nigdy, przenigdy nie chorowałam na tarczycę, w rodzinie też nikt, nie mam objawów i teraz dopiero dowiaduję się rzeczy tak ważnej. Złapałam endokrynologa i mam za dwa tygodnie, wcześniej nie ma szans, a co się naczytałam w necie, to moje...

Powinnas jak najszybciej thyrox brac, w 1 ciazy 3.40 tsh i thyrox 100 do konca ciazy bralam ,teraz przed ciaza 1.57 a dzis bylam Na krwi tsh zobaczymy wynik,

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Za dwa tygodnie mam endokrynologa, ale poszukam jeszcze, może szybciej się uda. No i ft3 i 4 jeszcze zrobię.

StorAnia odeszła jest SocPat :D
Kochana dbaj tam o Was!!!

reklama
No staram się tego endo załatwić szybciej i nie zwariować do tego czasu ;-) ;) Samo zajście w ciążę to czasem dopiero początek stresu. Niestety.

Do góry