reklama
Hope
podwójna mama :-)
Zauważyłam dziewczyny, że na wątku starszych staraczek energia i siła są bliskie poziomu zero. Zastanawiam się z czego to wynika. I nie piszcie mi, że z długich starań bo na forum jest pełno mlodszych dziewczyn, które starają się latami i jest w nich więcej życia. Z czego to wynika? Z wieku? Braku wiary w siebie same? Z doświadczeń?
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Zauważyłam dziewczyny, że na wątku starszych staraczek energia i siła są bliskie poziomu zero. Zastanawiam się z czego to wynika. I nie piszcie mi, że z długich starań bo na forum jest pełno mlodszych dziewczyn, które starają się latami i jest w nich więcej życia. Z czego to wynika? Z wieku? Braku wiary w siebie same? Z doświadczeń?
A ty ile Sie staralas zanim test pokaxalas pozytywnie [emoji13],?
Mnie Sue wydaje wlasnie z bezsilnosci uplywu czasu itd z zazdrosci tez Po czesci dlatego opuszczaja grupy
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Zauważyłam dziewczyny, że na wątku starszych staraczek energia i siła są bliskie poziomu zero. Zastanawiam się z czego to wynika. I nie piszcie mi, że z długich starań bo na forum jest pełno młodszych dziewczyn, które starają się latami i jest w nich więcej życia. Z czego to wynika? Z wieku? Braku wiary w siebie same? Z doświadczeń?
Chyba z braku wiary .. z tego, że boją się zapeszać...z braku czasu ... ze wstydu bo opinia publiczna tego nie popiera ( sama widziałam wiele negatywnych wpisów., krytykujących osoby 40+ ) -> a tyle się zmieniło. Teraz dziewczyny po studiach jeszcze szaleją, myślą o karierze... i dopiero później o rodzinie, dziecku ( to samo mężczyźni) ... a jednak ..starsze pokolenie (i nie tylko) uważa, że 40 lat... to menopauza...babciowanie..a nie rodzenie
A przecież wspieranie się wzajemne , wymiana doświadczeń..buduje
Ja jedynie.czasami.. boję się zapeszyć..bo obwinia się już wszystko o niepowodzenie.
Moje Teściowa powiedziała " jak się późno zabierają za dziecko..to czego się spodziewają"
Joaszka
Fanka BB :)
Z zestawu problemów.i nie oszukujmy się że wiek jest bez znaczenia...Zauważyłam dziewczyny, że na wątku starszych staraczek energia i siła są bliskie poziomu zero. Zastanawiam się z czego to wynika. I nie piszcie mi, że z długich starań bo na forum jest pełno mlodszych dziewczyn, które starają się latami i jest w nich więcej życia. Z czego to wynika? Z wieku? Braku wiary w siebie same? Z doświadczeń?
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
@moniafryz dobrze zrobilas bo może byc roznie a im wczesniej wizyta tym lepiej [emoji12]
Dziewczynki nie poddam się musze wiedziec ze zrobilam wszystko co sie dało inaczej wyrzuty sumienia mnie zjedzą [emoji19]
Do walki dziewczyny nie poddamy się [emoji12][emoji8]!!!
40 też mogą [emoji8][emoji177][emoji4]
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczynki nie poddam się musze wiedziec ze zrobilam wszystko co sie dało inaczej wyrzuty sumienia mnie zjedzą [emoji19]
Joaszka
Fanka BB :)
No mogą mogą. Koleżanka właśnie zaszła. a ja jeszcze nie choć jestem młodsza....tylko co z tego jak z każdej strony są problemy? mogłabym mieć i 18 i przy tym zestawie by się nie udało...@moniafryz dobrze zrobilas bo może byc roznie a im wczesniej wizyta tym lepiej [emoji12]
reklama
Podziel się: