reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mam 40 lat i co z tego

reklama
Zauważyłam dziewczyny, że na wątku starszych staraczek energia i siła są bliskie poziomu zero. Zastanawiam się z czego to wynika. I nie piszcie mi, że z długich starań bo na forum jest pełno mlodszych dziewczyn, które starają się latami i jest w nich więcej życia. Z czego to wynika? Z wieku? Braku wiary w siebie same? Z doświadczeń?

Zauważyłam dziewczyny, że na wątku starszych staraczek energia i siła są bliskie poziomu zero. Zastanawiam się z czego to wynika. I nie piszcie mi, że z długich starań bo na forum jest pełno mlodszych dziewczyn, które starają się latami i jest w nich więcej życia. Z czego to wynika? Z wieku? Braku wiary w siebie same? Z doświadczeń?

A ty ile Sie staralas zanim test pokaxalas pozytywnie [emoji13],?

Mnie Sue wydaje wlasnie z bezsilnosci uplywu czasu itd z zazdrosci tez Po czesci dlatego opuszczaja grupy

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Zauważyłam dziewczyny, że na wątku starszych staraczek energia i siła są bliskie poziomu zero. Zastanawiam się z czego to wynika. I nie piszcie mi, że z długich starań bo na forum jest pełno młodszych dziewczyn, które starają się latami i jest w nich więcej życia. Z czego to wynika? Z wieku? Braku wiary w siebie same? Z doświadczeń?

Chyba z braku wiary .. z tego, że boją się zapeszać...z braku czasu ... ze wstydu bo opinia publiczna tego nie popiera ( sama widziałam wiele negatywnych wpisów., krytykujących osoby 40+ ) -> a tyle się zmieniło. Teraz dziewczyny po studiach jeszcze szaleją, myślą o karierze... i dopiero później o rodzinie, dziecku ( to samo mężczyźni) ... a jednak ..starsze pokolenie (i nie tylko) uważa, że 40 lat... to menopauza...babciowanie..a nie rodzenie
A przecież wspieranie się wzajemne , wymiana doświadczeń..buduje

Ja jedynie.czasami.. boję się zapeszyć..bo obwinia się już wszystko o niepowodzenie.
Moje Teściowa powiedziała " jak się późno zabierają za dziecko..to czego się spodziewają"

Z zestawu problemów.i nie oszukujmy się że wiek jest bez znaczenia...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej. Jednak umowilam sie prywatnie do ginekologa na środę. Okresu nie ma a bóle mam takie mocne ze zaczynam sie martwic. Podbrzusze to mnie. Rozrywa

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

@moniafryz dobrze zrobilas bo może byc roznie a im wczesniej wizyta tym lepiej [emoji12]

Dziewczynki nie poddam się musze wiedziec ze zrobilam wszystko co sie dało inaczej wyrzuty sumienia mnie zjedzą [emoji19]
Do walki dziewczyny nie poddamy się [emoji12][emoji8]!!!
40 też mogą [emoji8][emoji177][emoji4]

@moniafryz dobrze zrobilas bo może byc roznie a im wczesniej wizyta tym lepiej [emoji12]

Dziewczynki nie poddam się musze wiedziec ze zrobilam wszystko co sie dało inaczej wyrzuty sumienia mnie zjedzą [emoji19]
Do walki dziewczyny nie poddamy się [emoji12][emoji8]!!!
40 też mogą [emoji8][emoji177][emoji4]

No mogą mogą. Koleżanka właśnie zaszła. a ja jeszcze nie choć jestem młodsza....tylko co z tego jak z każdej strony są problemy? mogłabym mieć i 18 i przy tym zestawie by się nie udało...

reklama
Do góry