reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mam 40 lat i co z tego

@moniafryz witaj na pokładzie. Gdybyś prowadziła wykres temperatur, wiedziałabyś na jakim etapie cyklu jesteś. Polecam ;)

@Ansure ja przesuwałam aż do skutku :-D A teraz myślę, czy jeśli nie wszystko się powiedzie, odważę się wrócić do walki. Pokręcone są myśli kobiet...

@InezkaK, czeka Cię walka z demonami staraczek. Trzymam kciuki!

reklama
Dam znac jak za pare dni zrobie test i badanie z krwi. Hehe jak ja córce powiem ma 21 lat[emoji1]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Będziesz się ukrywała jak nastolatka z ciążą tak długo jak się da :laugh2:

Ja dzieciom nic nie mówię. Jeszcze wszystko się może zdarzyć, jeszcze się nie cieszę, jeszcze badania i dużo stresu. A niby zajście jest najgorsze :sorry2:

To prawda. Parcie mialam na dziecko 2 lata temu. Bardzo. No ale zajsc nie moglam. A najlepsze w tym wszystkim ze z mężem rozeszlismy sie w styczniu tego roku. No i od paru tyg sie godzimy. Jakby coś wyszło to chyba dzidzius na zgode [emoji1][emoji1]

Będziesz się ukrywała jak nastolatka z ciążą tak długo jak się da :laugh2:

Ja dzieciom nic nie mówię. Jeszcze wszystko się może zdarzyć, jeszcze się nie cieszę, jeszcze badania i dużo stresu. A niby zajście jest najgorsze :sorry2:

Dokl teraz JuZ z gorki, usg serduszka najwazniejsze i potem JuZ leci szybko czas

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

To prawda. Parcie mialam na dziecko 2 lata temu. Bardzo. No ale zajsc nie moglam. A najlepsze w tym wszystkim ze z mężem rozeszlismy sie w styczniu tego roku. No i od paru tyg sie godzimy. Jakby coś wyszło to chyba dzidzius na zgode [emoji1][emoji1]

No tak rozstawać się to ja mogę :)

Oczywiście życzę Wam szczęścia z całego serca :)

reklama
Obawiać się jest czego. Poronienia. Wad. Przedwczesnego porodu. Robić coś czy nie robić, lekarze są tak niejednomyślni, że człowiek musi ważne decyzje podejmować sam. Pierwsza ciąża była fantastyczna też dlatego, że byłam głupia jak but i nic nie wiedziałam :laugh2:

Niewiedza jednak się mści. Teraz wiem tyle, że spać nie mogę :laugh2: To przez hormony, śmieję się i zaraz potem płaczę, choroba dwubiegunowa maciczna :-D

@moniafryz Wy się godzicie a my się kłóciliśmy, też skuteczne :p

Do góry