reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mam 40 lat i co z tego

Hope..teraz byłam u przypadkowego lekarza na USG i serio..ja widzę je pęcherzyki w lewym jajniku oddzielone ... a On jakoś twierdzi , że połączone .
upload_2017-8-21_13-50-19.png

Poprzednia gin tak zrobiła zdjęcie, ze widać koła.... (poniżej) ..no sama nie wiem
upload_2017-8-21_13-53-25.png

A gdzie je kupić, te zioła, w aptece ?

Załączniki

• upload_2017-8-21_13-50-19.png
    upload_2017-8-21_13-50-19.png
    67,7 KB · Wyświetleń: 344
  • upload_2017-8-21_13-53-25.png
    upload_2017-8-21_13-53-25.png
    60,3 KB · Wyświetleń: 341
reklama
@StorAnia dobry facet to skarb! Dużo wygrałaś od życia;-) ;) Zresztą wiesz to.

Dong właśnie wyregulowuje miesiączki. Skraca za długie, poprawia endo, usprawnia owulację, poprawia śluz. Ale jeśli ktoś ma wszystko w normie, nie powinien w ogóle zaczynać. To zioło, nie ma cudownej mocy na wszystko ale jednak na dużo problemów ma. Natura ma dużo doskonałych leków i są nimi rośliny.
Podobnie jedzenie. Skoro dużo można zepsuć złym, równie dużo można naprawić dobrym.

Trochę masło maślane ale mózg mi nie styka od paru dni :laugh2:

@Ansure albo kijowo zrobione usg albo to jakiś dwukomorowy twór. Na dwoje baba wróżyła.

Ja jej stad podalam ten chinski znalazek;), wlasnie ona wszy ok jednak ciazy nie ma 2 lata a ma 32 wiec jej zaproponowalam to no Ale okresu miala co 40 dni JuZ raz sadzila ze w ciszy jest ;))) rzucila to , moze to nie dla wszustkich te ziolko

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom

reklama
@StorAnia dobry facet to skarb! Dużo wygrałaś od życia;-) ;) Zresztą wiesz to.

Dong właśnie wyregulowuje miesiączki. Skraca za długie, poprawia endo, usprawnia owulację, poprawia śluz. Ale jeśli ktoś ma wszystko w normie, nie powinien w ogóle zaczynać. To zioło, nie ma cudownej mocy na wszystko ale jednak na dużo problemów ma. Natura ma dużo doskonałych leków i są nimi rośliny.
Podobnie jedzenie. Skoro dużo można zepsuć złym, równie dużo można naprawić dobrym.

Trochę masło maślane ale mózg mi nie styka od paru dni :laugh2:

@Ansure albo kijowo zrobione usg albo to jakiś dwukomorowy twór. Na dwoje baba wróżyła.

Co do jedzenia ; zgadzam sięc. Mój gin główny ;) zalecił zrobienie testów na alergie . Tylko kurcze 400 PLN takie badanie :(

Do góry