reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mam 40 lat i co z tego

Dziewczyny wszy ok jest pecherzyk piekny to 5tyg 5 dni za wczesnie ma serce
16/11 usg
1509697563-69b390c35bdcff9f-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cudnie [emoji7]
A ile już ma Malutka, przypomnij mi?
Masz jakieś preferencje odnośnie płci?

atdc9vvjktz16vlw.png

reklama
Cudnie [emoji7]
A ile już ma Malutka, przypomnij mi?
Masz jakieś preferencje odnośnie płci?

atdc9vvjktz16vlw.png

7.5 msca je piers tez wiec jaja bo musze Ja oduczac bo powoduje skurcze macicy
Oby zdrowe no a maz chce chlopczyka
Niby czytam ze zaplodnione blisko ovulki to chlopiec a daleko od ovulki tylko w dniach plodbych to dziewczynka no Ale Ja czytam to byly calusy i 6,7/10 daleko ovulki i 11/10 w dniu ovulki [emoji7][emoji7]wiec niespodzianka

Niby czytam ze zaplodnione blisko ovulki to chlopiec a daleko od ovulki tylko w dniach plodbych to dziewczynka no Ale Ja czytam to byly calusy i 6,7/10 daleko ovulki i 11/10 w dniu ovulki [emoji7][emoji7]wiec niespodzianka

Ja karmiłam podczas ciąży, i najnowsze badania mówią, że nie ma zagrożenia dla dzidziusia. Ale oczywiście jak czujesz. Ja karmiłam mojego synka do połowy ciąży, potem piersi mnie bardzo bolały i siła rzeczy musieliśmy zrezygnować. A teraz czasem przychodzi sie poprzytulać do cycusia.

Co do tej owulki i płci dziecka to rożnie to bywa [emoji6]
I mnie seksy były niemal tydzień przed i mamy chłopczyka [emoji173]️ i to z jajka, które nie miało ponoć szans na pęknięcie [emoji6][emoji23]
Trzymam kciuki za spokojna i zdrowa ciąże [emoji1307]

atdc9vvjktz16vlw.png

Super, dajesz ogromną nadzieję!!!

Ja karmiłam podczas ciąży, i najnowsze badania mówią, że nie ma zagrożenia dla dzidziusia. Ale oczywiście jak czujesz. Ja karmiłam mojego synka do połowy ciąży, potem piersi mnie bardzo bolały i siła rzeczy musieliśmy zrezygnować. A teraz czasem przychodzi sie poprzytulać do cycusia.

Co do tej owulki i płci dziecka to rożnie to bywa [emoji6]
I mnie seksy były niemal tydzień przed i mamy chłopczyka [emoji173]️ i to z jajka, które nie miało ponoć szans na pęknięcie [emoji6][emoji23]
Trzymam kciuki za spokojna i zdrowa ciąże [emoji1307]

atdc9vvjktz16vlw.png

Oczywiscie nie wierze w te teksty ze idzie wybadac plec

Oczywiscie nie wierze w te teksty ze idzie wybadac plec

Potwierdzam, że to bzdury.[emoji4] Syna jednego fakt splodzilismy w dzień owulacji, z drugim zaszłam w ciążę dzień po okresie, a teraz celowalismy w córkę. Były wyliczenia, obserwacje itp stosowałam dietę. Czego my nie robiliśmy żeby nam dziewucha wyszła...i co?...spodziewamy się w lutym kolejnego synka. Moja pani ginekolog tez obala ta teorie. Jej drugie dziecko co to niby miało byc corka tez chodzi dziś w portkach i ma zone[emoji38]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Potwierdzam, że to bzdury.[emoji4] Syna jednego fakt splodzilismy w dzień owulacji, z drugim zaszłam w ciążę dzień po okresie, a teraz celowalismy w córkę. Były wyliczenia, obserwacje itp stosowałam dietę. Czego my nie robiliśmy żeby nam dziewucha wyszła...i co?...spodziewamy się w lutym kolejnego synka. Moja pani ginekolog tez obala ta teorie. Jej drugie dziecko co to niby miało byc corka tez chodzi dziś w portkach i ma zone[emoji38]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Moja kumpela 4 dziewczynki i piaty chlopak ze maz nie wierzylJa to chce tylko zdrowe i kropka moze byc druga dziewczynka

reklama
Moja kumpela 4 dziewczynki i piaty chlopak ze maz nie wierzylJa to chce tylko zdrowe i kropka moze byc druga dziewczynka

Dziewczynki są super :)
Chociaż moja dziś trochę mnie zasmuciła mówiąc " po co ci ten bachor? One tylko ryczą, srają i śmierdzą "...

Do góry