reklama
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Nie ważne jak, ważne że się udało!
Tak tylko ze Dokladnie to samo robilam co przez 5 lat czyki licze nie apke ovulki Itd i dopiero teraz zaskoczylo naturalsa no szok szok
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Obyś nas zaraziła i to szybko!!!
Gdybym mogla .... to pewnie
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Tak tylko ze Dokladnie to samo robilam co przez 5 lat czyki licze nie apke ovulki Itd i dopiero teraz zaskoczylo naturalsa no szok szok
Gdyby mu ktos Powiedzial ze bede ciagnac wozek twins to bym postukala Sie w glowe a musze szukac takiego
No to już!!! Bo ja bardzo liczę na ten cykl. Sama, bez wspomagaczy, wychodowałam dwa pęcherzyki Wbrew słowom lekarza z kliniki, że to już menopauza i koniec W zeszłym tygodniu w czwartek w 21 dc pregnyl, w piątek i sobotę starania i teraz czekamy na efekt Wczoraj na monitoringu, okazało się, że wszystko pękło, nawet torbiel, z którym walczę od trzech miesięcy. Boję się rozczarowania, ale i tak super, że jeszcze coś tworzęGdybym mogla .... to pewnie
Oby...Może to szczęśliwy cykl [emoji1307]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Chociaż to byłby cud, a ja w cuda nie wierzę
A jak Twoje maleństwo kochana???
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
No to już!!! Bo ja bardzo liczę na ten cykl. Sama, bez wspomagaczy, wychodowałam dwa pęcherzyki Wbrew słowom lekarza z kliniki, że to już menopauza i koniec W zeszłym tygodniu w czwartek w 21 dc pregnyl, w piątek i sobotę starania i teraz czekamy na efekt Wczoraj na monitoringu, okazało się, że wszystko pękło, nawet torbiel, z którym walczę od trzech miesięcy. Boję się rozczarowania, ale i tak super, że jeszcze coś tworzę
Oczywiscie ze super !!!
Oby...
Chociaż to byłby cud, a ja w cuda nie wierzę
A jak Twoje maleństwo kochana???
Rośnie jak na drożdżach. Już niemal dwa miesiące ma[emoji15]
Ja będę wierzyła za Ciebie w ten Cud... [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307] byłoby cudownie...
reklama
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Dziewczyny wszy ok jest pecherzyk piekny to 5tyg 5 dni za wczesnie ma serce
16/11 usg
16/11 usg
Podziel się: