reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mam 40 lat i co z tego

reklama
Witam wszystkich nie odzywalam się dość dawno tak jakoś nie miałam o czym pisać potrzebowałam też czasu na przemyslenie tego wszystkiego strata mojego aniolka bardzo mnie dobiła pewnie jak każdą z Was nie moglam sie z tym pogodzić potem leczenie wizyty u lekarza i czas leciał za parę dni minie 4 miesiące rozpoczelismy z mezem starania ale strach jest ogromny czytając wasze wpisy pocieszam się ze skoro tylu dziewczynom sie udało to i moze mi też. Bardzo boję sie kolejnej straty i nie pocieszam sie ze bedzie dobrze bo mam swoje lata a czasu nie zatrzymam. Ale muszę wam powiedziec ze jestescie super gdyby nie wasze wpisy ktore czytam codziennie to niewiem czy mialabym taka odwagę starac sie kolejny raz.

@Peugeotka36 serdecznie gratuluję. Super wiadomość. Daj znać jak po USG. Ja za parę dni mam mieć @. Oczywiście cały czas mam minimalne plamienia więc pewnie z ciąży nici. Ale następny cykl będzie na lekach. @Zasmucona dobrze, że jesteś. Odezwij się czasem i kibicujmy sobie wzajemnie. @InezkaKp co u Ciebie?

@WISNIA cos sie mało odzywalas ostatnio [emoji12]
Dziewczyny u mnie cykl stracony mialam clo w podwojnej dawce i zastrzyk ovitrele i NIC z tego nie wyszlo ...[emoji19]
Od wczoraj bardzo obfita @ i dzisiaj zaczelam nowy lek Lametta zamiast Clostilbegyt moze to zadziala [emoji6]za 10 dni monitoring i moze....

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

@WISNIA cos sie mało odzywalas ostatnio [emoji12]
Dziewczyny u mnie cykl stracony mialam clo w podwojnej dawce i zastrzyk ovitrele i NIC z tego nie wyszlo ...[emoji19]
Od wczoraj bardzo obfita @ i dzisiaj zaczelam nowy lek Lametta zamiast Clostilbegyt moze to zadziala [emoji6]za 10 dni monitoring i moze....

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

To już zaciskam kciuki [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

atdc9vvjktz16vlw.png

No mnie tak mocno dwie laski z zamkniętego obrzydziły forum, że się zlikwidowałam ;)

Eee tam badz z nami Po co jakie inne forum zamkniete....

Swoja strona joaszka byla Po iui cuejawe co u niej , tez zniknela...
Dzieki za gratki powaznie niewiem jak to Sue stalo bo przeciez biore thyrox na thyroid tsh wyzsze mam ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Eee tam badz z nami Po co jakie inne forum zamkniete....

Swoja strona joaszka byla Po iui cuejawe co u niej , tez zniknela...
Dzieki za gratki powaznie niewiem jak to Sue stalo bo przeciez biore thyrox na thyroid tsh wyzsze mam ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie ważne jak, ważne że się udało!

Do góry