reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mam 40 lat i co z tego

Dzisiaj mamy piekny dzień nasze święto [emoji253][emoji255][emoji258]dziewczyny nic tylko korzystać i nie zastanawiać się nad tym czy dzisiaj dni płodne czy nie [emoji1]ja nie wiem czy dam rade czekać az trzy miesiące po tej stracie ...jestem zdesperowana i taką mam ochote na seks że aż się boję [emoji12]czytalam juz o szybszych zajsciach w ciążę bez czekania 2-3miesiecy od poronienia i zaczynam się nakręcać. ....

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam
Chciałam sie cichutko przyłączyć do was ... za miesiac kończę 40 lat i miesiac temu wpadłam z mezem na pomysł starać sie o drugie dziecko... prubowalismy miesiac temu ale niestety wczoraj dostałam okres .. ja naiwna myslalam ze bedzie to takie proste i za pierwszym razem zajdę jak z corcia ... teraz znowu czekanie na dni plodne ...

Renia200 ja tez tak myslalam urodzilam corke 4.5 roku temu i po roku zaczelismy sie starać zeszło nam ponad trzy lata i jak odpuscilismy wkoncu sie udalo w grudniu ale radosc trwala tylko 10 tygodni i niestety serduszko przestalo bić. ..[emoji26] a tak dla pocieszenia nie poddajemy się spróbujemy jeszcze raz[emoji3]powodzenia

StorAnia staranie i kibicowanie ;) nie poddawaj się bo dopóki jest nadzieja to..... [emoji3]Trzymam kciuki za wszystkie starające sie po 40-stce i mam nadzieje że ten rok będzie owocny dla wszystkich [emoji8]dla mnie też. ...[emoji12][emoji7]

reklama
StorAnia staranie i kibicowanie ;) nie poddawaj się bo dopóki jest nadzieja to..... [emoji3]Trzymam kciuki za wszystkie starające sie po 40-stce i mam nadzieje że ten rok będzie owocny dla wszystkich [emoji8]dla mnie też. ...[emoji12][emoji7]

Ja też mam taką nadzieję [emoji4]
I trzymam za nas kciuki [emoji4]

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry