reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mam 40 lat i co z tego

Dzisiaj mamy piekny dzień nasze święto [emoji253][emoji255][emoji258]dziewczyny nic tylko korzystać i nie zastanawiać się nad tym czy dzisiaj dni płodne czy nie [emoji1]ja nie wiem czy dam rade czekać az trzy miesiące po tej stracie ...jestem zdesperowana i taką mam ochote na seks że aż się boję [emoji12]czytalam juz o szybszych zajsciach w ciążę bez czekania 2-3miesiecy od poronienia i zaczynam się nakręcać. ....

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam
Chciałam sie cichutko przyłączyć do was ... za miesiac kończę 40 lat i miesiac temu wpadłam z mezem na pomysł starać sie o drugie dziecko... prubowalismy miesiac temu ale niestety wczoraj dostałam okres .. ja naiwna myslalam ze bedzie to takie proste i za pierwszym razem zajdę jak z corcia ... teraz znowu czekanie na dni plodne ...

Renia200 ja tez tak myslalam urodzilam corke 4.5 roku temu i po roku zaczelismy sie starać zeszło nam ponad trzy lata i jak odpuscilismy wkoncu sie udalo w grudniu ale radosc trwala tylko 10 tygodni i niestety serduszko przestalo bić. ..[emoji26] a tak dla pocieszenia nie poddajemy się spróbujemy jeszcze raz[emoji3]powodzenia

StorAnia staranie i kibicowanie ;) nie poddawaj się bo dopóki jest nadzieja to..... [emoji3]Trzymam kciuki za wszystkie starające sie po 40-stce i mam nadzieje że ten rok będzie owocny dla wszystkich [emoji8]dla mnie też. ...[emoji12][emoji7]

reklama
StorAnia staranie i kibicowanie ;) nie poddawaj się bo dopóki jest nadzieja to..... [emoji3]Trzymam kciuki za wszystkie starające sie po 40-stce i mam nadzieje że ten rok będzie owocny dla wszystkich [emoji8]dla mnie też. ...[emoji12][emoji7]

Ja też mam taką nadzieję [emoji4]
I trzymam za nas kciuki [emoji4]

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry