reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mam 40 lat i co z tego

Kobietki glowa do gory ....ja 37 ,4 lat staran I dopiero pierwsza ciaza a wy juz dawno mamusie!!!!ja nawet juz nie marze o rodzenstwu dla corki bo zapewne to pierwsza I ost ciaza.....oby nie..;)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kobietki glowa do gory ....ja 37 ,4 lat staran I dopiero pierwsza ciaza a wy juz dawno mamusie!!!!ja nawet juz nie marze o rodzenstwu dla corki bo zapewne to pierwsza I ost ciaza.....oby nie..;)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Przebiję Cię ;) Moja Alusia urodzona została m-c przed moimi 39 urodzinami :) Także masz jeszcze czas :)

My z West Yorkshire, okolice Leeds. Do Londynu trochę daleko :) Zobaczymy, jeśli z kompletem badań ginekolog niczego nie zaleci, chyba zdecydujemy się prywatnie :)

Witam po długiej przerwie :)
U mnie niestety bez zmian, ale już po czwartej zmianie lekarza. Myślę, że nareszcie trafiłam w dziesiątkę :D

StorAnia oby tym razem ci sie udało [emoji1]trzymam kciuki za was wszystkie [emoji110][emoji110][emoji110]ja jestem dwa tygodnie po poronieniu to boli jak cholera po głowie ciągle mysli kotłują ... [emoji26]ale czekam na zielone swiatlo i nie odpuszcze spróbuje jeszcze raz [emoji12]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

StorAnia oby tym razem ci sie udało [emoji1]trzymam kciuki za was wszystkie [emoji110][emoji110][emoji110]ja jestem dwa tygodnie po poronieniu to boli jak cholera po głowie ciągle mysli kotłują ... [emoji26]ale czekam na zielone swiatlo i nie odpuszcze spróbuje jeszcze raz [emoji12]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Kurcze dziewczyny, czemu niektórzy mają tak ciężko..
[emoji17] ja po poronieniu już półtora roku... I co miesiąc euforia i nadzieja że może to właśnie ten cykl... A potem smutek
Wiem że trzeba mieć nadzieję

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka,
ja po oddaniu krwi..no i jestem ciekawa jaki to 21DC mam progesteron... Przyznam się wam, że jak naczytałam się o tym co i kiedy badać...to na skierowaniu zaznaczyłam jeszcze estradiol. Czuje się jak dziecko, które coś przeskrobało :o
InezkaK wsółczuję..ale i trzymam kciuki ... dzielna z Ciebie dziewczyna :)
Nie poddajemy się :)

reklama
A mnie się dzisiaj słabo zrobiło w pracy. I w ogóle dziwnie się czułam. Co podsyciło moje marzenie o ciąży...
Pobiegłam z tą myślą po test, no i oczywiście negatywny [emoji17]
No teraz mam wielkiego doła.
Głupia, naiwna ja

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry