reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mam 40 lat i co z tego

Beattris ja już się staram :) Po bezowocnym roku postanowiłam się zbadać ... no i tak wyniki mnie powalają ;) nie liczyłam na bdb...ale przynajmniej db ;). W piątek 21DC idę na pobranie krwi : sprawdzenie progesteronu. No i liczę, że może ten cykl będzie tym szczęśliwym :)

reklama
Peugeotka36 a ty gdzie w UK mieszkasz? Zastanawiałam się nawet nad prywatnym gabinetem, słyszałam od znajomych, że w Leeds jest polska klinika ginekologiczna, koleżanka tam miała całą ciążę prowadzoną.

Beattris bardzo bym chciała przed 44 urodzinami zajść w ciążę :) . Najlepiej jak najszybciej. Czas nie jest moim przyjacielem... mam niemalże wrażenie, że z każdym dniem szanse są mniejsze. Mój M obiecał mi, że i On się zbada abyśmy mieli pewność .

Trudno mi powiedzieć.. jak długo... 07/03 idę do lekarza, który pracował w klinice leczenia niepłodności - poleciła mi go koleżanka. Będę miała komplet wyników. Zobaczę co On powie.
Bo teraz to tylko biorę witaminki, folik i lek na obniżenie TSH (malutką dawkę bo mam 2,2 a chcę obniżyć do poniżej 2-> tak zalecił lekarz)

Mój M niestety nie chce się przebadać.
A ja też chciałabym próbować do skutku, ale boję się że niebawem dopadnie mnie menopauza, i mimo ogromnych pragnień stracę swoją szansę [emoji17]

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Peugeotka36 a ty gdzie w UK mieszkasz? Zastanawiałam się nawet nad prywatnym gabinetem, słyszałam od znajomych, że w Leeds jest polska klinika ginekologiczna, koleżanka tam miała całą ciążę prowadzoną.

Kent ,40 min autem do londynu dokladnie sittingbourne;)

Kliniki jest duzo polskich tutaj ,nie zginiesz ,sa dentysci,urolodzy pediatrzy polacy itd
Ja bylam tutaj na drugim usg w polskiej ,koszty wizyte to mniej wiecej 90£ Ale no czasem sadzimy ze polscy lekarze wiedza wiecej bo tu na wszystko jest paracetamol
f55834e60885f955c15da33e8acdd0a0.jpg

A ty skad? Czyki zaczynasz emigracje ?.... Ja JuZ dawno na emigracji bo poza pl bylam we wloszech a tam Tylko 23 lata [emoji33][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry