reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mam 40 lat i co z tego

Beattris ja już się staram :) Po bezowocnym roku postanowiłam się zbadać ... no i tak wyniki mnie powalają ;) nie liczyłam na bdb...ale przynajmniej db ;). W piątek 21DC idę na pobranie krwi : sprawdzenie progesteronu. No i liczę, że może ten cykl będzie tym szczęśliwym :)

reklama
Peugeotka36 a ty gdzie w UK mieszkasz? Zastanawiałam się nawet nad prywatnym gabinetem, słyszałam od znajomych, że w Leeds jest polska klinika ginekologiczna, koleżanka tam miała całą ciążę prowadzoną.

Beattris bardzo bym chciała przed 44 urodzinami zajść w ciążę :) . Najlepiej jak najszybciej. Czas nie jest moim przyjacielem... mam niemalże wrażenie, że z każdym dniem szanse są mniejsze. Mój M obiecał mi, że i On się zbada abyśmy mieli pewność .

Trudno mi powiedzieć.. jak długo... 07/03 idę do lekarza, który pracował w klinice leczenia niepłodności - poleciła mi go koleżanka. Będę miała komplet wyników. Zobaczę co On powie.
Bo teraz to tylko biorę witaminki, folik i lek na obniżenie TSH (malutką dawkę bo mam 2,2 a chcę obniżyć do poniżej 2-> tak zalecił lekarz)

Mój M niestety nie chce się przebadać.
A ja też chciałabym próbować do skutku, ale boję się że niebawem dopadnie mnie menopauza, i mimo ogromnych pragnień stracę swoją szansę [emoji17]

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Peugeotka36 a ty gdzie w UK mieszkasz? Zastanawiałam się nawet nad prywatnym gabinetem, słyszałam od znajomych, że w Leeds jest polska klinika ginekologiczna, koleżanka tam miała całą ciążę prowadzoną.

Kent ,40 min autem do londynu dokladnie sittingbourne;)

Kliniki jest duzo polskich tutaj ,nie zginiesz ,sa dentysci,urolodzy pediatrzy polacy itd
Ja bylam tutaj na drugim usg w polskiej ,koszty wizyte to mniej wiecej 90£ Ale no czasem sadzimy ze polscy lekarze wiedza wiecej bo tu na wszystko jest paracetamol
f55834e60885f955c15da33e8acdd0a0.jpg

A ty skad? Czyki zaczynasz emigracje ?.... Ja JuZ dawno na emigracji bo poza pl bylam we wloszech a tam Tylko 23 lata [emoji33][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry