Beattris ja już się staram Po bezowocnym roku postanowiłam się zbadać ... no i tak wyniki mnie powalają nie liczyłam na bdb...ale przynajmniej db . W piątek 21DC idę na pobranie krwi : sprawdzenie progesteronu. No i liczę, że może ten cykl będzie tym szczęśliwym
reklama
Peugeotka36 a ty gdzie w UK mieszkasz? Zastanawiałam się nawet nad prywatnym gabinetem, słyszałam od znajomych, że w Leeds jest polska klinika ginekologiczna, koleżanka tam miała całą ciążę prowadzoną.
Beattris
Zaangażowana w BB
Życzę Ci z całego serca żeby był tym szczęśliwym [emoji4]
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Beattris
Zaangażowana w BB
Zastanawiam się tylko, czy postanowiłaś sobie jakąś granicę wieku, czy walczysz[emoji123] do końca?
Beattris bardzo bym chciała przed 44 urodzinami zajść w ciążę . Najlepiej jak najszybciej. Czas nie jest moim przyjacielem... mam niemalże wrażenie, że z każdym dniem szanse są mniejsze. Mój M obiecał mi, że i On się zbada abyśmy mieli pewność .
Trudno mi powiedzieć.. jak długo... 07/03 idę do lekarza, który pracował w klinice leczenia niepłodności - poleciła mi go koleżanka. Będę miała komplet wyników. Zobaczę co On powie.
Bo teraz to tylko biorę witaminki, folik i lek na obniżenie TSH (malutką dawkę bo mam 2,2 a chcę obniżyć do poniżej 2-> tak zalecił lekarz)
Bo teraz to tylko biorę witaminki, folik i lek na obniżenie TSH (malutką dawkę bo mam 2,2 a chcę obniżyć do poniżej 2-> tak zalecił lekarz)
Beattris
Zaangażowana w BB
Mój M niestety nie chce się przebadać.
A ja też chciałabym próbować do skutku, ale boję się że niebawem dopadnie mnie menopauza, i mimo ogromnych pragnień stracę swoją szansę [emoji17]
A ja też chciałabym próbować do skutku, ale boję się że niebawem dopadnie mnie menopauza, i mimo ogromnych pragnień stracę swoją szansę [emoji17]
Beattris
Zaangażowana w BB
reklama
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Peugeotka36 a ty gdzie w UK mieszkasz? Zastanawiałam się nawet nad prywatnym gabinetem, słyszałam od znajomych, że w Leeds jest polska klinika ginekologiczna, koleżanka tam miała całą ciążę prowadzoną.
Kent ,40 min autem do londynu dokladnie sittingbourne
Kliniki jest duzo polskich tutaj ,nie zginiesz ,sa dentysci,urolodzy pediatrzy polacy itd
Ja bylam tutaj na drugim usg w polskiej ,koszty wizyte to mniej wiecej 90£ Ale no czasem sadzimy ze polscy lekarze wiedza wiecej bo tu na wszystko jest paracetamol
A ty skad? Czyki zaczynasz emigracje ?.... Ja JuZ dawno na emigracji bo poza pl bylam we wloszech a tam Tylko 23 lata [emoji33][emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: