reklama
mandrzejczuk
Fanka BB :)
Ania no to poratulowac takiej madrej pociechy
Aina wstawila Jaska to i ja Wam pokaze jak Oskarito siedzi i oglada bajki, a jak chcialam go oprzec to wielki krzyk
Uploaded with ImageShack.us
Aina wstawila Jaska to i ja Wam pokaze jak Oskarito siedzi i oglada bajki, a jak chcialam go oprzec to wielki krzyk
mandrzejczuk mi pediatra odradzała takie sadzanie ,bo żeberka ciśną mu na brzuszek i mogą się odkształcać.Poleciła sadzać na płaskim, nie pod kątem.To samo rehabilitantka
mamy takie same krzesełko i poprostu ustawiam mu na pozycję wyżej
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Mandrzejczuk- ale kinoman i siedzi siedzi :-)
Aniu- ojj Daruś raczek nieboraczek zdolniacha jak nic :-)
Aniu- ojj Daruś raczek nieboraczek zdolniacha jak nic :-)
lepidoptera
aina - całuski dla zdolnego Jasieńka:-)
mandrzejczuk, agacio - Zośka też ma te żyrafkowe rajtki:-)
mandrzejczuk, agacio - Zośka też ma te żyrafkowe rajtki:-)
Matusia
mandrzejczuk, brawo dla syna. A my też mamy te rajstopki.
aina, brawo dla Jaśka. Zdżarłabym małe, gołe puty (girki). Uwielbiam takie małe bose śmierdzielki z paluszkami jak małe glizdy hi hi. Ciągle Majkowe całuję.
86ania, co za spryciarz z Darusia. W ślimaczka na wstecznym się bawi pełzacz jeden.
Hope, Maja tak się cały czas podpiera, a jak Ją wyprostuję to chwila i leci na bok. Pozdrowienia dla silnej Jagodzianki.
A Majuś nauczyła się kaszleć dopiero. I teraz jak teściowa do niej mówi "Jaki majka ma kaszelek?" i musi zakaszleć, to Ona od razu kojarzy i kaszle śmiejąc się , a język na wierzch :-).
aina, brawo dla Jaśka. Zdżarłabym małe, gołe puty (girki). Uwielbiam takie małe bose śmierdzielki z paluszkami jak małe glizdy hi hi. Ciągle Majkowe całuję.
86ania, co za spryciarz z Darusia. W ślimaczka na wstecznym się bawi pełzacz jeden.
Hope, Maja tak się cały czas podpiera, a jak Ją wyprostuję to chwila i leci na bok. Pozdrowienia dla silnej Jagodzianki.
A Majuś nauczyła się kaszleć dopiero. I teraz jak teściowa do niej mówi "Jaki majka ma kaszelek?" i musi zakaszleć, to Ona od razu kojarzy i kaszle śmiejąc się , a język na wierzch :-).
mandrzejczuk
jaipur masz racje dlatego od razu chcialam go oprzec na lezaco ale taki byl zapatrzony w bajke ze musialam fotke cyknac no i musze mu palak odczepiac bo sie za niego chwyta i podnosi ;-)
reklama
aina110
Mandrzejczuk gratulacje dla siedzącego Oskarka
Matusia ja też te kochane małe paluszkowate serdelki kocham i całuje, całuje, całuje i końca nie widać. ;-)
Hope buziak dla siedzącej Jagodzi! Jagodzia łap piątke od Jaśka:-)
Ania Darus mały pełzak
Matusia ja też te kochane małe paluszkowate serdelki kocham i całuje, całuje, całuje i końca nie widać. ;-)
Hope buziak dla siedzącej Jagodzi! Jagodzia łap piątke od Jaśka:-)
Ania Darus mały pełzak