reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowy rozwój miesiąc po mięsiącu - czyli co już potrafię ... :)

reklama
Jaś slini się, mogłabym zostac handlarzem sliny:) Ale zebów nie widać:)
ale tak jak Kamia mogę jeszcze poczekać,żeby cyckowym wampirem się nie stał:)
Hope ucałuj Jagodzankę z okazji pierwszego zabka:-)

Hope gratuluje Jagodzi pierwszego ząbeczka:)

U mnie Igor mega marudny przedwczoraj, wczoraj dwa razy zrobił wodnistą kupę no i tata zacieszał,że to na zęba! Ale Igor nie pokazał mu czy ma coś w buzi.

hope gratulacje dla jagodzi :)

a co do kupki, to moja malutka od jakiegos czasu robi tylko wodniste, albo śluzowe. czy to normalne? innej kupy nie widzę od jakiegoś czasu :(

Jak tam u Was z przewracaniem się z brzuszka?
Lenka poleży na chwilę, a potem drze się w niebogłosy, bo już nie chce, ale sama się nie przewróci, chyba że przez przypadek, ciężarem.
Z pleców już się przewraca, ale z brzucha coś nie może załapać :-(.

Hope gratulujemy ząbka
U nas nadal bezzębne, z nowych osiągnięć to mój niuniś dobrze umie wykorzystac swój krzyk, wykorzystuje go ostatnio dość intensywnie.

reklama
U mnie Igor na łóżku przekręci się z brzuszka na plecy,a;e na macie jak leży na podłodze to już nie.

Do góry