reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowy rozwój miesiąc po mięsiącu - czyli co już potrafię ... :)

to ja wam powiem jaka jest u mnie ciekawostka z takim szarpaniem sutka..
w dzięń nie ma wcale , absolutnie.. je spokojnie
ale jak ją karmie na noc i się naje to później tak ciągnie i wypuszcza i ciągnie i wypuszcza
to po kilku takich chwilach odsuwam się od niej i zasypia..
wiem ze własnie jak tak robi to jest najedzona i spiąca ale chce pociumkać a tam mleko leci a jak widzi cyca to znów chce pociumkać do snu
więc ja jej tego cycola chowam żeby jej nie kusił i zasypia spokojnie ;-)

reklama
Madzik mówisz i masz:
Jedzenie z rozciąganiem: 2011-09-03 12.40.59.jpg

A tak teraz lubi spać: 2011-08-29 13.04.39.jpg

Żelka wygląda świetnie :-D u nas ostatnio też wszystko ląduje w buźce: palce moje i jego, koce, prześcieradła, nasza kołdra, pieluchy tetrowe a ostatnio nawet firanka :tak:

to ja wam powiem jaka jest u mnie ciekawostka z takim szarpaniem sutka..
w dzięń nie ma wcale , absolutnie.. je spokojnie
ale jak ją karmie na noc i się naje to później tak ciągnie i wypuszcza i ciągnie i wypuszcza
to po kilku takich chwilach odsuwam się od niej i zasypia..
wiem ze własnie jak tak robi to jest najedzona i spiąca ale chce pociumkać a tam mleko leci a jak widzi cyca to znów chce pociumkać do snu
więc ja jej tego cycola chowam żeby jej nie kusił i zasypia spokojnie ;-)
gorzej, jak inaczej nie chce zasnąć, nawet w dzień... Miki nawet jeśli jadł godzinę temu, to zasypia i tak przy cycu. Staram się dawać mu smoczka zamiast, ale nic to nie daje...

ok, idziemy na huśtawkę, bo jakiś marudny jest... wpadnę później :)

basiekk to współczuję..

żelka ja moją tak czasem karmiłam jak była mniejsza jak usypiałam Vi a jej już zadna pozycja się nie podobała i chciała po prostu opuścić łózko razem z mamusią :-p
ale mi ulewała jedząc na brzuszku i zawsze miałam olaną szyje bo wszystko spływało i zrezygnowałam :-p

A jak tam u was z siedzeniem?
Miki już dość ładnie siedzi, ale z oparciem lub asekuracją i jeśli ja go posadzę, sam jeszcze nie bardzo umie się podnieść...

reklama
zonka nie powinno się podpierać bobasa, ani sadzać go jak sam nie potrafi się podnieść do siadu..

Żelka ha ha jaki cwaniaczek ten Twój Tymuś, wie jak mamuśkę ustawić;)

Ostatnia edycja:
Do góry