reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowy rozwój miesiąc po mięsiącu - czyli co już potrafię ... :)

aina - to jest piekne, fakt... Polka juz od dluzszego czasu rechocze po prostu :) Szczegolnie jak ja wycaluje i wygilam przed kapiela :) w szyjke np :laugh2:

Stalo sie! Moja gimnastyczka mala od paru dni ostro walczyla i dzisiaj sie udalo - pelen obrot z pleckow na brzuszek! Kilka razy, super!

reklama
Madzik, Aina, Żelka, Maja gratulacje :-) Te pierwsze razy zawsze są najwspanialsze i najbardziej wzruszające. Chociaż tylko dwie rzeczy zostają na zawsze w pamięci, pierwsze mama i pierwszy krok :-) I dla nich warto być przy dziecku :tak:

Nasza ropuszka jeszcze sprawnie się nie obraca z pleców na brzuszek, póki co trenuje, za to zaczyna podkradać kosmetyki przy przewijaniu :-D Chwytała krem i próbowała podnieść

chwytak.jpg

Jagodzia prawdziwa kobietka interesuje się kosmetykami:tak:

u nas dziś uwaga, uwaga Jaś dwa razy przewrócił się z brzuszka na plecki:happy:

hm a u nas nie wiem czy wyginanie do tylu glowki,przewracanie na boczek i przerzucanie narazie samych nozek to proby przewrotki na brzuch czy typowe odginanko...:):/
jak to u Waszych maluszkow wyglada, czy one podkulaja glowke na dol i przewrotka,czy ta glowka gdzies na poczatku z tylu u nich byla i tak kombinowaly ? :)

U nas synek jak na razie nie przewraca się jeszcze, nawet cięzko jakoś mu idzie kładzenie sie na boczki, podejrzewam ze przez to ze od 2 miesiąca wcale nie kładłam go na boczku bo nam pani dr od bioderek zabroniła ze względu na te niedojrzałe stawy biodrowe, no i teraz po porostu Oliwierek nie umie leżeć na boczku-mam nadzieję, że w końcu sie kiedys nauczy. A dzisiaj odkrył, ze można składać razem raczki. A głośnie jego śmianie po prostu zniewala mnie z nóg

reklama
Do góry