reklama
P
paulina007
Gość
bra zawsze mnie wzruszasz jak Cię czytam. taka miłość z Ciebie płynie.
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
hehe basiek dupa może być :-) przynajmniej jakieś słowo hihihi
hope fajnie ze Jagoda was rozróżnia jeszcze ma czas zeby stać i chodzić....
bra gratki za wszystko dla Lenki:-)
hope fajnie ze Jagoda was rozróżnia jeszcze ma czas zeby stać i chodzić....
bra gratki za wszystko dla Lenki:-)
basiekkk
Fanka BB :)
Basiek mama doopa, co za różnica Ważne, że woła
Ty mnie nie strasz, bo co będzie jak jej tak zostanie
Basiek a to mi Marti i dupa poprawily humor no!!
:****
Brawa dla Lenonka! - za zrzucenie dekodera szacun ..przecie lekki nie jest :-)
Dla Purchawki za wzorowe slownictwo wielkie gratki!
I w ogole dla wszystkich naszych milusinskich wielkie brawa i buziaki - zdolniachy nasze kochane!!! :*****
Przedwczoraj jak byli u nas tescie - wszyscy siedzieli w jednym pokoju, mama-ja wchodzac do niego <bo wyszlam po chusteczki Polusiowe> nie uslyszalam jak Pola zawyrokowala MAMA - nie dosc, ze szelescilam tymi chusteczkami to wszyscy zaraz podniesli larmo mama mama powiedziala mama mama ! ..i doopa tyle slyszalam.. ale ponoc bylo..
:****
Brawa dla Lenonka! - za zrzucenie dekodera szacun ..przecie lekki nie jest :-)
Dla Purchawki za wzorowe slownictwo wielkie gratki!
I w ogole dla wszystkich naszych milusinskich wielkie brawa i buziaki - zdolniachy nasze kochane!!! :*****
Przedwczoraj jak byli u nas tescie - wszyscy siedzieli w jednym pokoju, mama-ja wchodzac do niego <bo wyszlam po chusteczki Polusiowe> nie uslyszalam jak Pola zawyrokowala MAMA - nie dosc, ze szelescilam tymi chusteczkami to wszyscy zaraz podniesli larmo mama mama powiedziala mama mama ! ..i doopa tyle slyszalam.. ale ponoc bylo..
lepidoptera
Basiek - ja też się naśmiałam , oby Marti w towarzystwie trzymała język za zębami
Maja - brawo za "mama" dla Polusi
Maja - brawo za "mama" dla Polusi
reklama
Agniieszka
Ale zdolne te nasz dzieci
U Igora króluje teraz baba i be o mama juz chyba dawno zapomniał. Z raczkowaniem bez zmian probuje probuje ale raczej nic z tego. Za to chce zeby tylko z nim chodzic, nawet nie stoi w lozeczku a chce chodzic juz ehh...
i zebów brak. Tylko Igor zostal bezzębny?
U Igora króluje teraz baba i be o mama juz chyba dawno zapomniał. Z raczkowaniem bez zmian probuje probuje ale raczej nic z tego. Za to chce zeby tylko z nim chodzic, nawet nie stoi w lozeczku a chce chodzic juz ehh...
i zebów brak. Tylko Igor zostal bezzębny?