reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowy rozwój miesiąc po mięsiącu - czyli co już potrafię ... :)

Agacio no to tez nim sie obejrzysz a Franio bedzie pelzal i stawal przy czym sie tylko da - nie do opanowania... !
U nas wlasnie nie ma zadnych papapa, braw, kosi lapci itp... A musi to byc slodziutkie!
A dziewczynki ! - czy pojawia sie juz u Was takie meodyjne gaworzenie - spiewanie??? Zauwazylam, ze Polcia sobie tak 'podspiewywuje' , szczegolnie jak cos mietoli w gebulce. Czytalam kiedys, ze okolo 8 m-ca wystepuje faktycznie takie cus..
Takiego 'indianina' Kamcia - robi o mnie - przytula sie buzka np o dekolt i aaaaaaaa lalallalalal aaaaaaa:-D

Gag - ja uwazam... gorzej z tatusiem... tez mi sie to nie podoba - na pewno jest bardziej nerwowa przez to - mowie Ci drze sie jak opetana - bebenki pekaja!
Stachu tancuje:-D - musicie miec ubaw kochani!

Ostatnia edycja:
reklama
Dla mnie najsłodsze jest jak Franek pokazuje jak sroczka odlatuje do nieba minę ma prze wtedy:-D i paluchami tak fajnie wywija:-D

hmmmmm śpiewanie u nas od dawna ale czy melodyjne? Nie wiem.... :-D I piski u nas królują takie że aż uszy bolą a najfajniej jak piszczymy na zmianę i w międzyczasie Franek rechocze:laugh2:

a moja nie piszczy ..
za to mnie straszy !

normalnie siedzi sobie i za chwile z otwart a buzią zaciąga powietrze z takim dziwnym dźwiękiem jakby sie zatkała takie :"aaaak" i ciagle się zrywam czy się nie zapowietrzyła ... jak nie raz jest przy czkawce jak się na głos czknie..
i ona to potrafi robić od tak na zawołanie i mnie straszy.. je obiad i aaaak i się zaciąga powietrzem :no:
masakra jakaś....

oj spercjalnie specjalnie żbey uwage zwrócić na soebie..
ostatnio włączyliśmy sobie film bo Vi grzecznie wyklejała na papierze naklejki , a Emma siedziała i jadła chrupa , chrup się skończył to dałam herbatnika.. to podczas 1 cherbatnika zrobiła tak z 10 razy
:wściekła/y: a ja sie podrywam za każdym razem i sprawdzam czy się nie dusi..
o ja głupia :-p
a ona.. jak już na nią patrze to wyszczerza te sowje 2 perełki i się cieszy aż jej nózki machają :tak:
i znów to samo..
muszę to ngrac :-p

paulina jeszcze tak nie do końca po całości :-p
ale się stara :-D hehe
a właśnie karolka a jak tam u was z chodzeniem?? robi mała więcej kroczków czy narazie ejszcze nie??
jolek a Igi zaczął się już puszczać ??

Kamcia jeszcze nie. Ale wczoraj bardzo ładnie szedł trzymany za jedną rączkę a drugą co jakiś czas się ściany podtrzymywał.

reklama
Do góry