reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowy rozwój miesiąc po mięsiącu - czyli co już potrafię ... :)

Mikoś 16 stycznia zaczął raczkować, a teraz to już "biega" na czworaka:-D

gdzie tylko jest możliwe wstaje (nawet jak gotuję łapie mnie za nogi i siup w górę)

wczoraj zajęło Mu to 5 min ale trzymając się przeszedł prawie całą kanapę

od jakiś 3 tygodni daje buziaki

a przypomniało mi się

2 tygodnie temu złapał za klocka i patrzył na dziurki w garnuszku, jeszcze nie potrafi włożyć, ale już wie co do czego:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Polcia gratki:tak: Tylko mamusię oszczędzaj troszeczkę;-)
A jakie nózie piękne ciumam:***

Ewca wielkie gratulacje dla Mikołaja i też przekaż że ciocia z BB prosiła żeby mamusi tym ganianiem bardzo w kość nie dawał;-)

Polusia zdolniacha i jak się zadziornie chowa pięknie!
Madzik u nas styl foczo - żołnierski dominuje, mimo że Tymek załapał standardowe raczkowanie jakiś czas temu - przechodzi tak przez progi, albo inne przeszkody ... a tak to bardziej menskie jest tak klatą o podłoge ... chyba :p
ewcia brawo! To Mikołajek narzucił tempo teraz :tak:

Gratuluję wszystkim majówczątkom postępów :-) Brawo:-)

Czy wasze maluszki też dzielą się jedzeniem? Jagódka od dwóch tygodni karmi mnie wszystkim co sama je i to tak namolnie, że nie mogę odmówić ugryzienia rozmemłanej chrupki kukurydzianej :baffled:

Wczoraj obejrzała kawałeczek bajki i na koniec biła brawo :-D

U nas brawo jest cały czas ... :D jemy cycusia klaszcze (to nic ze czasem nie trafi i rąbie mnie po biuście). Wstanie i bije brawo - to jest najgorsze bo często później jest "bach" :-D:-D
Bajki tylko przy inhalacji, swoją nowością wprawiają w stan zawieszenia :tak:
A co do dzielenia jedzenia, to owszem ale jednostronnie ... My Tymkowi, ale Tymek nam już nie ... wczoraj stary postanowił sprawdzić czy sie Tymko skapnie, jak mu się zje flipsa którego trzyma w ręce ... :-D:-D:-D Owszem skapną się... rozbeczał (poczuł się okradziony:laugh2:) i musiał go Ojciec przekupować dobrościami :-D:-D:-D

U nas z nowości to Igor robi papa, dalej nie raczkuje chociaz P mu ostatnio pokazywal ale no coz chyba nie umie tłumaczyć...:-) Dzieli sie tylko smoczkiem, jedzeniem juz nie.

polcia , madzik , Ewcia , zelka gratuluję nowych osiągnięć :-)
hope moja tez się dzieli swoimi oślinionymi chrupkami :-p hehe albo zmemlanym chlebem

coś jeszcze miałam.. aaa Vi uczy Emke robić żółwkika .. hehe
wczoraj np bawiły się i nagle słysze "Emma piątka iźółwik"przybijając sobie piatke i Vi próbowała zrobić z Emmą żółwika:-p

reklama
Do góry