reklama
Agniieszka
Fanka BB :)
Hope gratki dla Jagodzi
Ja za to dzis pierwszy raz uslyszalam maama az mi sie cieplo w sercu zrobilo
Igor probuje sam usiąść z lezenia i powiem ze z dnia na dzień coraz lepiej mu to idzie.
Nie bedzie raczkowal tak mysle to on bardzo nie lubi lezec na brzuchu nie podejmuje zadnych prob raczkowania ale za to tylkogo na nogach chce stac wiec szykujemy sie do chodzenia.
Ja za to dzis pierwszy raz uslyszalam maama az mi sie cieplo w sercu zrobilo
Igor probuje sam usiąść z lezenia i powiem ze z dnia na dzień coraz lepiej mu to idzie.
Nie bedzie raczkowal tak mysle to on bardzo nie lubi lezec na brzuchu nie podejmuje zadnych prob raczkowania ale za to tylkogo na nogach chce stac wiec szykujemy sie do chodzenia.
Wiesz Joluś mi też chce się płakać jak pomyślę o takiej gliździ maleńkiej, że to nigdy nie wróci, o tych oczkach jak mi go położyli po porodzie no ryczę już teraz
Karolq a wiesz, że nawet podobni są z Igorkiem A jak fajnie kuka zza szczebelków:-)
teściowa Jola z Gdyni
Franek uwielbia jak włosy rozpuszczę, a rozpuszczam gdy gdzieś wychodzę w sensie tam, gdzie trzeba się wystroić, czyli żadko, no ale jak już zobaczy to takie śmiechy "głaskanie", może dziwne ale ja to lubię
Bra dokładnie jakby cyce to były żelki
Hope tak sama z siebie? Franek chyba umarłby bez smoczka
Persefona nagminnie i tylko zagląda i czeka aż mama się schyli
Karolq a wiesz, że nawet podobni są z Igorkiem A jak fajnie kuka zza szczebelków:-)
teściowa Jola z Gdyni
Franek uwielbia jak włosy rozpuszczę, a rozpuszczam gdy gdzieś wychodzę w sensie tam, gdzie trzeba się wystroić, czyli żadko, no ale jak już zobaczy to takie śmiechy "głaskanie", może dziwne ale ja to lubię
Bra dokładnie jakby cyce to były żelki
Hope tak sama z siebie? Franek chyba umarłby bez smoczka
Persefona nagminnie i tylko zagląda i czeka aż mama się schyli
Żelka
Ania a 2 miesiące u takich maluszków to baaaaaaaaardzo dużo także nic się nie przejmuj a czytaj co Twój bąbel za ok. 2 miesiące będzie wyprawiał i zaczynaj się już bac
Meldujemy i u nas pojawienie się Mama czyli wg. wróżb Kamci następna będzie córka ?
Meldujemy i u nas pojawienie się Mama czyli wg. wróżb Kamci następna będzie córka ?
reklama
Agniieszka
No to w takim razie u nas tez następna powinna byc córcia?