reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy :)

Anna_79 - ja mam taki materacyk - zapłaciłam za niego w sklepie 75zł :-)

Ankami - to super, ze jednak wszystko się udało i masz już fotelik w tym kolorze co chciałaś :-)

reklama
Buziaczek super lista! Zweryfikowalam moja torbe i brakuje mi kilku rzeczy...dzieki!!!
Mnie polozna jeszcze polecila masc ,jesli bedziesz miala szyte krocze( nakladasz ta masc a wlasciwie to zel,na wkladke,podpaske w miejscu szwow ,nie bezposrednio na krocze ,zeby tam nie majstrowac paluchami :))) )
-Witch Dr Gel
ponoc przynosi duza ulge i szybciej sie wszystko goi...

Zastanawia mnie tylko jedna rzecz z listy ,konkretnie olejek do kapieli,napisalas lawendowy a mnie kazano kupic z drzewa herbacianego ( tea tree oil ) co o tym myslisz,moze ma to samo dzialanie...???

W takim razie ten olejek z drzewa herbacianeg to na szybsze gojenie krocza,ma dzialanie antyseptyczne ... tez sie przyda...

Anka26.07 zakupki sliczne, ciekawa ta poscielka ze sloniiem:)

Anna79 z tego co mi wiadomo to przydatna jest taka ceratka pod przescieradlo jak uzywasz tetry a nie pampera, tak jak Grubelek napisal jesli dobrze zalozysz to nic nie powinno sie wydostac;-)

DLA ANULKI I INNYCH DZIEWCZYN MIESZKAJACYCH W DE BADZ UK
Mozecie zamowic cokolwiek chcecie w polsce, a pozniej moze kurier odebrac to od kogos z polski z domu i dostarczyc do waszych domow bez zadnego problemu, mam sprawdzonego kuriera ktory w ciagu 4dni to zalatwia, jest sprawdzony bo ja korzystam z jego uslug, tutaj w UK pobieraja £1 za kg niewiem jaka jest stawka jesli chodzi i DE, podaje namiary;
DE
+49 (061 82) 60 422 - od godz. 8 do 21
+49 (0) 170 15 033 20
+49 (0) 160 54 651 15

UK
+44 (0) 78 217 675 03
+44 (0) 79 313 623 13

reklama
Witam, jakiś czas temu zamówiłam na allegro maść BEPANTHEN 100g za 24zł + wysyłka 5,5zł - jeżeli któraś z Was jest nią zainteresowana to napiszcie - podam maila do sprzedawcy bo allegro zabroniło mu jej sprzedaży bo to niby jest lekarstwo :-)

Do góry