reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy :)

Aniu - prześliczne zakupki :) A takiej pościeli ze słoniem to nigdy nie widziałam - bardzo ładna :-) - ile elementów? Czekam na zdjęcia jak już będzie na łóżeczku :-)

reklama
Anna pewnie że wystarczy :-) chociaż moja Julka do tej pory spi bez ceratki pod przescieradłem i nie zasikała... jak ma dobrze założonego pampersa to czemu ma zasikać, co innego pieluszki tetrowe... Jak była malutka i spała w koszu wiklinowym to tez nie zasikała... jakos do mnie nie przemawia takie spanie na folii - nawet z atestami... ;-)

A nakładacie coś na taki materac żeby dzidziuś go nie zasikał? Ja miałam zamiar dać prześcieradło a pod niego specjalną ceratkę. Wystarczy??
Ja mam takie specjalne nieprzemakalne "przescieradelka"- nie wiem jak to nazwac. Kladzie sie je pod zwykle przescieradlo a w razie pobrudzenia- pierze.

Materac mam kokosowo- piankowy, poscieli do wozka narazie nie kupuje- latem to chyba i tak sie nie przyda co??:confused::confused: A pozniej to kupie maluchom spiworki- na jesien.
Anka- fajne zakupy:tak: ten kosz na pieluchy jest fajny. Ja sie wlasnie zastanawiam czy go kupic bo w sumie smietnik mam przed domem...:confused:

Anka- ty zamawiasz rzeczy na polskich stronach int. i tu Ci przysylaja czy jak? Bo zamowilabym sobie posciel ale nie wiem jak to jest zamowic za granice:confused::confused:

chłopcom zdarza się zasikać materac nawet w pampersie /jak im siusiak się do góry się zawinie/, z tego powodu mam ceratkę na materac, a w sklepie doradzano mi materacyk kokos-pianka-kokos, bo jak mały zasika grykę to jakieś problemy są z materacem /nie wiem czy kiełkuje ta gryka, czy po prostu nie da się tak wysuszyć jak kokos, bo gryka jest zaszyta w materacu, a z kokos-pianka można zdjąć pokrowiec i wywietrzyć, czy wysuszyć/

reklama
Anulka często sprzedający zgadzają się na wysłanie przedmiotu za granicę, zwłaszcza, że to Ty ponosisz koszt tej przesyłki, wystarczy napisać maila z pytaniem, czy wyślą...

Do góry