reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy :)

Ankami - ekstra wanienka :-) z tym Krasnalem to Ci się poszczęściło bo chyba dostawa gratis tylko na terenie Warszawy? A na czym stanęło odnośnie fotelika? Wymienią na niebieski?

reklama
Alkmena, zgadza się, dostawa gratis w Warszawie, ale jest dodatkowy warunek - zakupy powyżej jakiejś tam kwoty.
A co do fotelika - babeczka wczoraj zadzwoniła, że każe tym ludziom z magazynu przysłać niebieski, a ten mam odesłać na ich koszt następnego dnia :)

extra wanienka !! ja mam bezowa z misiami :tak:!! ale teraz nie jestem zadowolona z niej moglam kupic ladniejsza bardziej kolorowa!!ale nie wiedzialam jaki kolor dokladnie i dlatego wtedy kupilam bezowa !! oj tam wsumie to tylko wanienka ....ale moglam ....:-:)no:pozdrawiam

Fajne te wasze zakupy , karuzele to raczej nr 1 ma mniej elementow i dzidzia bedzie mogla sie skupic na niej:tak:

dziewczyny ktora z Was ma taka posciel do wozka ?? Wiosenno letnia pościel do wózka - by 4baby (202736687) - Aukcje internetowe Allegro
Jestem ciekawa czy tak ladnie wyglada za zywo i czy jestescie z niej zadowolone

Czy ktoras z Was ma wozek Mikado Ox-ford??

Wczoraj zrobilam troche zakupow przewijak, laktator z Nuk, podgrzewacz z Nuk, posciel do łóżeczka, sliniaczki, smietnik na pieluszki Sangenic

reklama
Do góry