reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
Koniecznie trzeba sie zaopatrzyc sie w te kropelki, Ewo teraz pijesz herbatke?? czy po porodzie je pilas?? Moze warto za wczasu je pic
Koniecznie trzeba sie zaopatrzyc sie w te kropelki, Ewo teraz pijesz herbatke?? czy po porodzie je pilas?? Moze warto za wczasu je pic
po porodzie piłam herbatki,aby pić systematycznie;-);-);-)
Niusia _23
Lipcowa Mamusia Victora
Apropo tych plam na poscieli, hihi nawalilam wczoraj vanishu i proszku, wlaczylam funkcje intensywnego odplamiania i wszystko super zeszlo:-) ale mam wrazenie ze chyba troche sie ta posciel zrobila, hmmmtroche jasniejsza niz byla, jak wyschnie, to jakas ja zloze i zrobie fotki bo na lozeczko jeszcze nie zakladam bo uwazam ze za wczesnie mogloby sie jeszcze pokuzyc.
Grubelek
mamy lipcowe'07
Niusia po tym Vanishu to radziłabym kilka razy wypłukać bo on podobno bardzo uczula...
Niusia _23
Lipcowa Mamusia Victora
A o to jedna z moich poscielek
Niusia - śliczna
nam też wczoraj w szkole rodz. p. ordynator mówiła, aby dzieci karmionych piersią nie dopajać /chyba że dziecko wymiotuje i jest odwodnione/, a te karmione sztucznie koniecznie dopajać ;-) najlepiej wodą przegotowaną min. ewent. herbatką ale słabiutką tzn. nie za słodką.
nam też wczoraj w szkole rodz. p. ordynator mówiła, aby dzieci karmionych piersią nie dopajać /chyba że dziecko wymiotuje i jest odwodnione/, a te karmione sztucznie koniecznie dopajać ;-) najlepiej wodą przegotowaną min. ewent. herbatką ale słabiutką tzn. nie za słodką.
zebrra
Potrójna mama :)
Ja też sama piłam herbatki na kolki i Wice już nic dodatkowo nie podawałam, no i nie dopajałam, bo też jestem zdecydowanie na NIE!!!
reklama
Ok. to sie dowiedz i czekam na info...Anulka 26 tutaj sa takie extra kropelki na kolki daje sie 2 kropelki do mleka lub bezposrednio do buzi musze sie dowiedziec jak sie nazywaja i dam Ci znac
Podziel się: