reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe zakupy :)

No to super!!
A ja jeszcze nie wybralam szpitala ale chyba zdecyduje sie na szpital w Monchengladbach.W piatek jak bede na wizycie u gin to z nim pogadam moze On mi podsunie jakis swietny szpital.W nastepnym tygodniu mam zamiar spotkac sie z polozna i porozmawiac z nia czego bym oczekiwala co chce wiedziec i ile to bedzie mnie kosztowalo.Moze i ona mi zaproponuje jakis dobry szpital

reklama
No to extra ja w piatek bede w Monchengladbach na wizycie u gin. i tam jest sklep BabyOne mam zamiar tam wejsc zobaczyc podobno tez ogromny sklep i wszystko maja.Zobaczymy co maja;-)

No wlasnie- najlepiej pogadac z kims kto sie orietuje:tak::tak:Ja mam fajny szpital kilometr od domu ale niestety nie ma tam oddzialu neantologicznego a w moim przypadku to bardzo wazne bo bliznieta moga sie szybciej urodzic i potrzebowac specjalistycznej pomocy. Moja lekarka polecila wlasnie szpital "Holweide". Tez nie mam tam daleko... ok.12 km.

Ewa - tak się zastanawiałam i zastanawiałam i w końcu postanowiłam domówić tą parasolkę i torbę. Faktycznie obydwie mogą się przydać. Lato ma być duszne więc buda w gondoli nie zawsze będzie podniesiona - parasolka jak znalazł. No i torba faktycznie na jakieś zapasowe ubranka czy coś, jak będę małego przetransportowywać do teściowej. W końcu przez rok nie będzie mi to służyło tylko dłużej!!! A później zostanie dla drugiej dzidzi lub ewentualnie się sprzeda! W necie widziałam za 69 zł każdą z tych rzeczy. Trudno. Ostatni droższy wydatek!
Aniu czy mozesz dac mi namiary na te stronki, umnie w sklepie po 89 zl za torbe i 79 za parasolke, będe wdzieczna:-):-):-)

reklama
Do góry