reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :)

No to super!!
A ja jeszcze nie wybralam szpitala ale chyba zdecyduje sie na szpital w Monchengladbach.W piatek jak bede na wizycie u gin to z nim pogadam moze On mi podsunie jakis swietny szpital.W nastepnym tygodniu mam zamiar spotkac sie z polozna i porozmawiac z nia czego bym oczekiwala co chce wiedziec i ile to bedzie mnie kosztowalo.Moze i ona mi zaproponuje jakis dobry szpital

reklama
No to extra ja w piatek bede w Monchengladbach na wizycie u gin. i tam jest sklep BabyOne mam zamiar tam wejsc zobaczyc podobno tez ogromny sklep i wszystko maja.Zobaczymy co maja;-)

No wlasnie- najlepiej pogadac z kims kto sie orietuje:tak::tak:Ja mam fajny szpital kilometr od domu ale niestety nie ma tam oddzialu neantologicznego a w moim przypadku to bardzo wazne bo bliznieta moga sie szybciej urodzic i potrzebowac specjalistycznej pomocy. Moja lekarka polecila wlasnie szpital "Holweide". Tez nie mam tam daleko... ok.12 km.

Ewa - tak się zastanawiałam i zastanawiałam i w końcu postanowiłam domówić tą parasolkę i torbę. Faktycznie obydwie mogą się przydać. Lato ma być duszne więc buda w gondoli nie zawsze będzie podniesiona - parasolka jak znalazł. No i torba faktycznie na jakieś zapasowe ubranka czy coś, jak będę małego przetransportowywać do teściowej. W końcu przez rok nie będzie mi to służyło tylko dłużej!!! A później zostanie dla drugiej dzidzi lub ewentualnie się sprzeda! W necie widziałam za 69 zł każdą z tych rzeczy. Trudno. Ostatni droższy wydatek!
Aniu czy mozesz dac mi namiary na te stronki, umnie w sklepie po 89 zl za torbe i 79 za parasolke, będe wdzieczna:-):-):-)

reklama
Do góry