reklama
W ZALEŻNOŚCI OD LATA, TAK MI SIĘ WYDAJEZadam teraz głupie pytanie: czy jest konieczność kupowania na lato pościeli do wózeczka dla dziecka?
Krzyś urodił sie w upalne lato, wiec jezdził tylko pod pieluszka czasmi i w pampersie,kocyk napewno sie przyda, np.na wieczory, ale pościel moze byc potrzebna,bo może być chłodno
myśle ze nie ma głupich pytań;-);-)
wiesz Ewcia może gdybym miała forsy na zbyciu, to bym się nie zastanawiała, to nie jest kwestia oszczędzania na dziecku tylko racjonalnego wydawania pieniędzyW ZALEŻNOŚCI OD LATA, TAK MI SIĘ WYDAJE
Krzyś urodił sie w upalne lato, wiec jezdził tylko pod pieluszka czasmi i w pampersie,kocyk napewno sie przyda, np.na wieczory, ale pościel moze byc potrzebna,bo może być chłodno
myśle ze nie ma głupich pytań;-);-)
modle sie w takim razie żeby chłodu nie było i nadal jako zupełnie zielona będę zadawać "głupie" pytania:-)
zamiast pościeli moze byc letni kocyk,poduszeczka tez jest zbedna,wiesz Ewcia może gdybym miała forsy na zbyciu, to bym się nie zastanawiała, to nie jest kwestia oszczędzania na dziecku tylko racjonalnego wydawania pieniędzy
modle sie w takim razie żeby chłodu nie było i nadal jako zupełnie zielona będę zadawać "głupie" pytania:-)
przy Krzysiaczku miałam 1 kocyk i 1 rozek,a były to rzeczy WIELOFUNKCYJNE!!!!!:-):-),NAWET NIE PAMIETAM CZY WIEDZIAŁAM O ISTNIENIU POŚCIELI DO WÓZKA I WIELU PIEKNYCH DZIECIECYCH RZECZY I BYŁO OK;-)
dzięki, rożek mam, kocyk ma kupić babcia czyli jest ok;-)zamiast pościeli moze byc letni kocyk,poduszeczka tez jest zbedna,
przy Krzysiaczku miałam 1 kocyk i 1 rozek,a były to rzeczy WIELOFUNKCYJNE!!!!!:-):-),NAWET NIE PAMIETAM CZY WIEDZIAŁAM O ISTNIENIU POŚCIELI DO WÓZKA I WIELU PIEKNYCH DZIECIECYCH RZECZY I BYŁO OK;-)
Grubelek
mamy lipcowe'07
Dziewczyny ja Was podziwiam za opanowanie... ja już na poczatku maja poprałam i porasowałam wszystko (tzn w zasadzie teściowa to robiła....) teraz schowane czeka... i niepokoję się że jeszcze tylko pościel została i częśc rzeczy jest u mojej mamy do odebrania... i to że nie mam ich w domu to mnie też niepokoi.... ale to chyba dlatego że w każdej chwili może się zacząć...
TERAZ JA MAM PYTANIE
czy sa jakieś płyny BEZPIECZNE zmiękczające ubranka niemowlęce???????
(grubelek chyba najbardziej na czasie????)
jak Krzys był mały nie pamietam zebym jakiś używała....
pranie rozwieszone,ciuszki przezyły, tylko takie twarde........:-(
ja zwsze dużo lenoru daje do naszych ubrań w i juz nie pamietałam ze takie twarde wychodzą bez.....
czy sa jakieś płyny BEZPIECZNE zmiękczające ubranka niemowlęce???????
(grubelek chyba najbardziej na czasie????)
jak Krzys był mały nie pamietam zebym jakiś używała....
pranie rozwieszone,ciuszki przezyły, tylko takie twarde........:-(
ja zwsze dużo lenoru daje do naszych ubrań w i juz nie pamietałam ze takie twarde wychodzą bez.....
reklama
Zadam teraz głupie pytanie: czy jest konieczność kupowania na lato pościeli do wózeczka dla dziecka?
Ja nic takiego nie kupuje- na lato to chyba zbedne A do przykrycia to mysle, ze wystarczy kocyk a na upaly to pieluszka. Mam tez 2 rozki i wiem, ze mamy je czesto do wozka wykorzystuja pozniej...
Podziel się: