reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy :)

reklama
Zadam teraz głupie pytanie: czy jest konieczność kupowania na lato pościeli do wózeczka dla dziecka?
W ZALEŻNOŚCI OD LATA, TAK MI SIĘ WYDAJE
Krzyś urodił sie w upalne lato, wiec jezdził tylko pod pieluszka czasmi i w pampersie,kocyk napewno sie przyda, np.na wieczory, ale pościel moze byc potrzebna,bo może być chłodno
myśle ze nie ma głupich pytań;-);-)

W ZALEŻNOŚCI OD LATA, TAK MI SIĘ WYDAJE
Krzyś urodił sie w upalne lato, wiec jezdził tylko pod pieluszka czasmi i w pampersie,kocyk napewno sie przyda, np.na wieczory, ale pościel moze byc potrzebna,bo może być chłodno
myśle ze nie ma głupich pytań;-);-)
wiesz Ewcia może gdybym miała forsy na zbyciu, to bym się nie zastanawiała, to nie jest kwestia oszczędzania na dziecku tylko racjonalnego wydawania pieniędzy
modle sie w takim razie żeby chłodu nie było:-D i nadal jako zupełnie zielona będę zadawać "głupie" pytania:-)

wiesz Ewcia może gdybym miała forsy na zbyciu, to bym się nie zastanawiała, to nie jest kwestia oszczędzania na dziecku tylko racjonalnego wydawania pieniędzy
modle sie w takim razie żeby chłodu nie było:-D i nadal jako zupełnie zielona będę zadawać "głupie" pytania:-)
zamiast pościeli moze byc letni kocyk,poduszeczka tez jest zbedna,
przy Krzysiaczku miałam 1 kocyk i 1 rozek,a były to rzeczy WIELOFUNKCYJNE!!!!!:-):-),NAWET NIE PAMIETAM CZY WIEDZIAŁAM O ISTNIENIU POŚCIELI DO WÓZKA I WIELU PIEKNYCH DZIECIECYCH RZECZY I BYŁO OK;-)

Zaraz Wielki Finał Prania Ubranek Mam, Poszło Wszystko Do Pralki Na Delikatne 30st.mam Nadzieje Ze Nie Pofarbuja Sie Nawzajem........
Jeszcze Tylko Pościel Poprac Musze,ale To Juz Blizej Lipca;-);-)

zamiast pościeli moze byc letni kocyk,poduszeczka tez jest zbedna,
przy Krzysiaczku miałam 1 kocyk i 1 rozek,a były to rzeczy WIELOFUNKCYJNE!!!!!:-):-),NAWET NIE PAMIETAM CZY WIEDZIAŁAM O ISTNIENIU POŚCIELI DO WÓZKA I WIELU PIEKNYCH DZIECIECYCH RZECZY I BYŁO OK;-)
dzięki, rożek mam, kocyk ma kupić babcia czyli jest ok;-)

ja chyba zaczne pranie w połowie czerwca, w razie czego umówiłam się juz z mamą, że ona to za mnie zrobi, po prostu nie chce mi się prać dwa razy:-p

Dziewczyny ja Was podziwiam za opanowanie... ja już na poczatku maja poprałam i porasowałam wszystko (tzn w zasadzie teściowa to robiła....) teraz schowane czeka... i niepokoję się że jeszcze tylko pościel została i częśc rzeczy jest u mojej mamy do odebrania... i to że nie mam ich w domu to mnie też niepokoi.... ale to chyba dlatego że w każdej chwili może się zacząć... :eek:

TERAZ JA MAM PYTANIE:confused::confused::confused:

czy sa jakieś płyny BEZPIECZNE zmiękczające ubranka niemowlęce???????

(grubelek chyba najbardziej na czasie????)

jak Krzys był mały nie pamietam zebym jakiś używała....:baffled:
pranie rozwieszone,ciuszki przezyły, tylko takie twarde........:zawstydzona/y::-(
ja zwsze dużo lenoru daje do naszych ubrań w i juz nie pamietałam ze takie twarde wychodzą bez.....:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Zadam teraz głupie pytanie: czy jest konieczność kupowania na lato pościeli do wózeczka dla dziecka?

Ja nic takiego nie kupuje- na lato to chyba zbedne:eek: A do przykrycia to mysle, ze wystarczy kocyk a na upaly to pieluszka. Mam tez 2 rozki i wiem, ze mamy je czesto do wozka wykorzystuja pozniej...

Do góry