reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :)

reklama
Ja jestem wlasnie w trakcie prania i prasowania;-);-)Niedawno 2 mamy z forum blizniaczego urodzily dzidzie w 35 tc.:szok::szok: a predzej lezaly ok. tydz. w szpitalu wiec pomyslalam, ze ja juz lepiej wezme sie za przygotowanie wszystkiego predzej :-p Choc i tak wierze i mam nadzieje, ze urodze po 35 tc.:tak:

ale sa dopuszczone dla dziecka????wiem ze płyny silnie uczulaja....
Oczywiscie !!!!! To sa typowo dzieciece srodki, przetestowane i w sumie bezzapachowe, bo to wlasnie te pachnidla najbardziej uczulaja. A proszek jest z platkami mydlanymi. Tu gdzie mieszkam to najbardziej popularny zestaw do prania dla dzidziusiow:tak::tak:

Oczywiscie !!!!! To sa typowo dzieciece srodki, przetestowane i w sumie bezzapachowe, bo to wlasnie te pachnidla najbardziej uczulaja. A proszek jest z platkami mydlanymi. Tu gdzie mieszkam to najbardziej popularny zestaw do prania dla dzidziusiow:tak::tak:

wiec musze poszukac,wypłukane ubranka nawet lepiej sie prasuja....

Anka26.07- a w czym Ty zamierzasz prac? Bo ja oprocz tego Persila to nic innego tu dla dzidziusiow nie znalazlam :confused::confused::confused:

Hmmmm.... ja raczej nie odważyłabym się prać w Persilu i płukać w Lenorze... :no:
Ubranka dla Julki przed urodzeniem prałam w Jelpie i płukałam bez płynu, teraz piorę w Loveli i dla Julki i dla maluszka, ale bielizne dla maluszka prałam w Jelpie i tez nie płuczę w plynie. Z płynów dla dzieci znam tylko Jelp i płucze w nim ubranka Julki... maluszkowi wypłukałam tylko czesc ubranek (spodnie bluzy bluzki) a śpochy, kaftaniki, body i rampersy (czyli te letnie...) płukałam bez płynu....:-)

Hmmmm.... ja raczej nie odważyłabym się prać w Persilu i płukać w Lenorze... :no:
Ubranka dla Julki przed urodzeniem prałam w Jelpie i płukałam bez płynu, teraz piorę w Loveli i dla Julki i dla maluszka, ale bielizne dla maluszka prałam w Jelpie i tez nie płuczę w plynie. Z płynów dla dzieci znam tylko Jelp i płucze w nim ubranka Julki... maluszkowi wypłukałam tylko czesc ubranek (spodnie bluzy bluzki) a śpochy, kaftaniki, body i rampersy (czyli te letnie...) płukałam bez płynu....:-)

to już sama nie wiem, narazie poprane w jelpie i sie suszy, wiec płynu nie uzywałam, Krzysio tez sie obszedł bez
poczekam az podrosnie maluszek

reklama
Anulka standardowo plukanie w Lenorze teraz tez czasami go uzywam ale wole niebieski natomiast dla dziecka tylko sensitiv:tak: a proszek ? wlasnie mam z tym problem ale skoro polecasz Persil dla dzidzi to spoko bo ja w nim piore:-)

Do góry