reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :)

reklama
A ja dzisiaj skromnie...kupiłam tylko Zestaw pielęgnacyjny dla dzieci Baby care set.
Jutro na wyjeździe może uda mi się więcej kupić...

Anna_79 - jak to miło, że ktoś rozumie mój ból:-)))
U nas z kupnem wózka dokładnie taka sama historia, ale ja się już niestety zdążyłam zakochać się w Quinny i właśnie kombinuję, skąd wziąć brakującą kasę - może tańsza kuchnia???
A czy Ty znalazłaś jakąś alternatywę dla Quinny?
Fajne zakupki, niestety nie oglądałam jeszcze pościeli, ale 180 wydaję się kosmiczną ceną - dla dorosłych wielkie komplety są tańsze!

Pozdrawiam przedświątecznie wszystkie lipcowe mamy )))

Nusia- nie znalazłam żadnej alternatywy dla Quinny i bardzo żałuję, że mi go pokazałyście bo teraz każdy wózek do niego się umywa :-D . Nie mogę do innego się przekonać, może coś znajdę jutro na zakupach...
Dokładnie - pościel za 180 zł to przesada. Ale jedną śliczniutką, porządną chciałabym mieć. Później kupię tylko poszewkę na kołdrę i podusię na zastępstwo.

reklama
Anna_79 to mamy, że się tak wyrażę - ten sam problem z Quinny:-)))
Ten z licytacji troszkę dziwny - każdy element w innym kolorze, a mnie ten kolor też niezbyt pasuje.
Ja przez ostatnie dwa dni zwiedziłam już chyba wszystkie strony sklepów internetowych z wózkami i nic, jak piszesz - nic sie nie umywa!!! A ja kurcze tak mam, że jak się na coś tak straszliwie napalę, to oj ciężko mnie do czegoś innego przekonać, bo mi się potem już nic innego nie podoba. I tak było z Quinny, oglądałam inne do czasu ... aż zobaczyłam Quinny i mnie wzięło!
Ja niestety nie mogę polatać po sklepach, bo muszę leżeć - skracająca się szyjka. Dlatego będę bardzo wdzięczna jak mi napiszesz czy znalazłaś w realu coś "w zamian" za Quinny:-))) Czekam na odpowiedź!!!

Ja też czekam na chłopaka, tylko nie możemy się z rodziną co do imienia dogadać, dlatego na razie "roboczo" nazywamy synka Baltazar. Cała rodzina ma więc nadzieję, że nam się zmieni. A ja z kolei, że jak zmienimy z Baltazara na inne - to nie będą marudzić:-)))

Pozdrawiam serdecznie i życzę udanego i owocnego wypadu zakupowego!!!

Do góry