reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :)

Nusia i Anna - nie pamiętam jaka to była firma , ale w sklepie w którym oglądałam wózki był ts jak Quinny, ale tańszy, tylko kurde nie pamiętam jaki :no: ale na pewno jest. Napisy miał w sumie tylko inne - skleroza :wściekła/y:

reklama
Hehe Pastela to myśl intensywnie bo mnie aż skręca z żalu na samą myśl, że muszę kupić inny, zwykły wózek. tak to jest jak się ciężarówka na coś napali :-D

Nusia będę szukać jakiegoś zastępstwa i zaraz ci dam znać jak coś znajdę.
U nas imię Karolek to też jeszcze nic pewnego. Najpierw miał być Piotruś, teraz wołamy do brzuszka Karolek ale jak będzie to się okaże po urodzeniu.
Może dzidzia mi coś podpowie? :-D

Dzięki za info odnośnie sterylizatora - chyba faktycznie z niego zrezygnuję i kupię coś innego w zamian :-)

Grubelku
- zamierzam zrobić ogromne zakupy u timur00 (dzięki Tobie) w najbliższych dniach :) termometr też wezmę :)

Anna - ja będę brała właśnie u tego allegrowicza pościel - wzorek: "Kotek w zielonym łóżeczku" i "Błękitne serduszka"

Co do sterylizatora, to tak jak mowilam jednej z nas sie przyda, a drugiej nie. Ile ludzi tyle opini;-) Ja nie namawiam nikogo do jego kupna, tylko pisalam ze znajome uzywaja i sa zadowolone.:happy:

Nusia- wózka podobnego do Quinny nie znalazłam niestety. W ogóle nic nie udało m isię znaleźć...
Wielka hurtownia w Bielsku i jeszcze większy reklamowany sklep okazały się małym, ciasnym pomieszczeniem, z małym wyborem artykułów, bez wózków, z cenami prosto z kosmosu...
Wróciliśmy z pustymi rękami do domu.
Ale na pocieszenie zamówiłam sobie pościel przez Allegro, wzór z kaczuchami:

Gdybyście znalazły na Allegro albo w jakimś wysyłkowym sklepie coś, co można użyć w zastępstwie poduszki na te pierwsze miesiące dzidzi oraz pościel z froty to podeślijcie linki :tak:. Nie mogę namierzyć w sklepach tych rzeczy...

Nusia - a oglądałaś trzykołową wersję X-landera? Też nie wygląda najgorzej i cena jest o wiele niższa.
Chociaż ja wolałabym wersję czterokołową X-lander X3 2007 z gondolą (cena około 1348,00)

reklama
Do góry