reklama
Hehe Pastela to myśl intensywnie bo mnie aż skręca z żalu na samą myśl, że muszę kupić inny, zwykły wózek. tak to jest jak się ciężarówka na coś napali
Nusia będę szukać jakiegoś zastępstwa i zaraz ci dam znać jak coś znajdę.
U nas imię Karolek to też jeszcze nic pewnego. Najpierw miał być Piotruś, teraz wołamy do brzuszka Karolek ale jak będzie to się okaże po urodzeniu.
Może dzidzia mi coś podpowie?
Nusia będę szukać jakiegoś zastępstwa i zaraz ci dam znać jak coś znajdę.
U nas imię Karolek to też jeszcze nic pewnego. Najpierw miał być Piotruś, teraz wołamy do brzuszka Karolek ale jak będzie to się okaże po urodzeniu.
Może dzidzia mi coś podpowie?
Alkmena
mama 2007 i 2015
Dzięki za info odnośnie sterylizatora - chyba faktycznie z niego zrezygnuję i kupię coś innego w zamian :-)
Grubelku - zamierzam zrobić ogromne zakupy u timur00 (dzięki Tobie) w najbliższych dniach termometr też wezmę
Anna - ja będę brała właśnie u tego allegrowicza pościel - wzorek: "Kotek w zielonym łóżeczku" i "Błękitne serduszka"
Grubelku - zamierzam zrobić ogromne zakupy u timur00 (dzięki Tobie) w najbliższych dniach termometr też wezmę
Anna - ja będę brała właśnie u tego allegrowicza pościel - wzorek: "Kotek w zielonym łóżeczku" i "Błękitne serduszka"
Niusia _23
Lipcowa Mamusia Victora
Co do sterylizatora, to tak jak mowilam jednej z nas sie przyda, a drugiej nie. Ile ludzi tyle opini;-) Ja nie namawiam nikogo do jego kupna, tylko pisalam ze znajome uzywaja i sa zadowolone.
Aśka_24
mamy lipcowe'07
Anna - ta pościel jest śliczna, mam już wypełnienia, ale się i tak zastanawiam, czy nie zamówić całego kompletu. Śliczna, całkiem niedroga i niezły wybór..
Zastanawiam się nad kupnem takiej poduszki do spania http://poduszkadlamaluszka.pl/allegro/MAXewaspi_640x480.jpg
Poduszka Uniwersalna MAX - Monogram (180976288) - Aukcje internetowe Allegro
, macie takie cudo może, bo mi jest bardzo niewygodnie :-(
Anna - niestety nadal nie kojarzę co to za wózio był
Poduszka Uniwersalna MAX - Monogram (180976288) - Aukcje internetowe Allegro
, macie takie cudo może, bo mi jest bardzo niewygodnie :-(
Anna - niestety nadal nie kojarzę co to za wózio był
Nusia- wózka podobnego do Quinny nie znalazłam niestety. W ogóle nic nie udało m isię znaleźć...
Wielka hurtownia w Bielsku i jeszcze większy reklamowany sklep okazały się małym, ciasnym pomieszczeniem, z małym wyborem artykułów, bez wózków, z cenami prosto z kosmosu...
Wróciliśmy z pustymi rękami do domu.
Ale na pocieszenie zamówiłam sobie pościel przez Allegro, wzór z kaczuchami:
Wielka hurtownia w Bielsku i jeszcze większy reklamowany sklep okazały się małym, ciasnym pomieszczeniem, z małym wyborem artykułów, bez wózków, z cenami prosto z kosmosu...
Wróciliśmy z pustymi rękami do domu.
Ale na pocieszenie zamówiłam sobie pościel przez Allegro, wzór z kaczuchami:
reklama
Nusia- i jeszcze jeden namiar dla Ciebie. Myślę, że to dość ciekawa oferta:
QUINNY SPEEDY SX + MACICOSI CABRIO FULL ZESTAW +++ (183211716) - Aukcje internetowe Allegro
QUINNY SPEEDY SX + MACICOSI CABRIO FULL ZESTAW +++ (183211716) - Aukcje internetowe Allegro
Podziel się: